Pw, lunch och fröknäcke

Pw, lunch och fröknäcke

Vaknade med lite energi idag vilket kändes bra, så ut till tvättstugan och ladda en maskin med lakarn. In igen för liten förfrukost innan pw i Fålehagen med min dotter Johanna.

IMG_1318

Enkelt och gott!

IMG_1327

5 km blev det, glada och svettiga är vi  för i Fålehagen är det verkligen upp och nerförsbackar nästan hela tiden men så mycket lättare det går när man har sällskap

IMG_1336

Vi hade tänkt ta ett styrkepass också när vi ändå var igång men vid utegymmet var det en förskoleklass som lekte där så det blev ingen styrka

IMG_1334

Hemma igen gjorde jag en smoothie, så gott, sedan gjorde jag klart i tvättstugan och lite annat fix. Mannen i mitt liv gjorde lunch som vi åt ihop innan han åkte till jobbet, så nu känns det som jag inte behöver äta mer idag 3 måltider redan (kl.14.00)

Just nu roar jag mig med att baka fröknäcke som jag ska ta med på kräftskivan som vi ska på i helgen. Jag är bestämd med maten nu så jag kommer att ta med egen västerbottenpaj, lchf såklart och så fröknäcken.

Någonstans denna vecka har jag gjort fel med kosten, för så många promenader som jag gått och varit strikt med kosten så har jag lite plus på vågen idag mot i fredags men jag stressar inte utan försöker nu att ha koll med appen Lifesum. Det får ta den tid det tar ….. Vi får se i morgon vad vågen säger för det är fredagar som jag har som viktdag men kände mig fluffig i morse därför kollade jag läget.

Nu ska jag ner till stan för lite shopping

Ha en fantastisk dag

Avslut kram ewa

4 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.