Pw, lunch och fröknäcke

sep 1, 2016 | 4 Kommentarer

Pw, lunch och fröknäcke

Vaknade med lite energi idag vilket kändes bra, så ut till tvättstugan och ladda en maskin med lakarn. In igen för liten förfrukost innan pw i Fålehagen med min dotter Johanna.

IMG_1318

Enkelt och gott!

IMG_1327

5 km blev det, glada och svettiga är vi  för i Fålehagen är det verkligen upp och nerförsbackar nästan hela tiden men så mycket lättare det går när man har sällskap

IMG_1336

Vi hade tänkt ta ett styrkepass också när vi ändå var igång men vid utegymmet var det en förskoleklass som lekte där så det blev ingen styrka

IMG_1334

Hemma igen gjorde jag en smoothie, så gott, sedan gjorde jag klart i tvättstugan och lite annat fix. Mannen i mitt liv gjorde lunch som vi åt ihop innan han åkte till jobbet, så nu känns det som jag inte behöver äta mer idag 3 måltider redan (kl.14.00)

Just nu roar jag mig med att baka fröknäcke som jag ska ta med på kräftskivan som vi ska på i helgen. Jag är bestämd med maten nu så jag kommer att ta med egen västerbottenpaj, lchf såklart och så fröknäcken.

Någonstans denna vecka har jag gjort fel med kosten, för så många promenader som jag gått och varit strikt med kosten så har jag lite plus på vågen idag mot i fredags men jag stressar inte utan försöker nu att ha koll med appen Lifesum. Det får ta den tid det tar ….. Vi får se i morgon vad vågen säger för det är fredagar som jag har som viktdag men kände mig fluffig i morse därför kollade jag läget.

Nu ska jag ner till stan för lite shopping

Ha en fantastisk dag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

4 Kommentarer

 1. Johanna

  Ja det var ett bra träningspass idag ?
  Vad gäller maten är det viktigaste att du inte stressar upp dig. Du kanske bara behöver äta något mindre? Eller så var det så den här veckan helt enkelt. Ha en bra dag nu ??

 2. Trippelfarsan

  Bra jobbat! Oroa dig inte över vågen. Det kan skilja massor från dag till dag och det beror allt ifrån vilken tid på dygnet du väger dig och hur mycket vätska du har samlat på dig. Väg dig inte så ofta. Så länge du följer ditt kostschema så går du ner oavsett vad vågen säger!

  Mvh Trippelfarsan

 3. Ewa

  Tack för pepp 🙂 Egentligen så vet jag de du säger och jag ska inte bry mig så mycket. Jag kör på i min takt….var sak har sin tid. Ha en fantastisk torsdags kväll //Ewa

 4. Ewa

  Så roligt med träningskompis 🙂 här stressar jag inte längre då jag känner mig så bestämd och taggad 🙂 Är det en sådan vecka så är det 🙂 Ha en fantastisk torsdags kväll och tack för kvällsmaten. //Kram

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...