Planerar resa till Göteborg

Sitter och planerar när det passar bäst att åka ner till min bror Göran och hans tjej Rose-Marie i Göteborg.
Längtar galet dit nu och det var längesedan jag var där. Mina stygn ska bort nästa fredag så efter det tänkte jag åka……Fast det kanske är bäst att ringa dem och fråga först om de vill att jag ska komma dit.

 

march-2016-calendar-1450191670pyw

Funderar på söndagen den 6 mars eller söndagen den 13 mars. Vi får se hur det blir. 

Jag tänkte även hinna med en date med Johanna Plato som driver denna blogg och som designat min blogg.

Ha en fin fredagskväll 

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg