Planerar resa till Göteborg

feb 26, 2016 | 0 Kommentarer

Sitter och planerar när det passar bäst att åka ner till min bror Göran och hans tjej Rose-Marie i Göteborg.
Längtar galet dit nu och det var längesedan jag var där. Mina stygn ska bort nästa fredag så efter det tänkte jag åka……Fast det kanske är bäst att ringa dem och fråga först om de vill att jag ska komma dit.

 

march-2016-calendar-1450191670pyw

Funderar på söndagen den 6 mars eller söndagen den 13 mars. Vi får se hur det blir. 

Jag tänkte även hinna med en date med Johanna Plato som driver denna blogg och som designat min blogg.

Ha en fin fredagskväll 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify