2 veckor, barnbarn och bästis

feb 26, 2016 | 0 Kommentarer

2 veckor har gått sedan jag opererade min fot, tiden går fort och jag kan gå bättre och bättre tack vare en specialsko som jag har.

Ja, så ser det ut.

Har nyligen varit och lagt om det och nästa fredag ska stygnen bort, sen är det 3 veckor till med specialskon.

I går hade jag en härlig dag, det var huset fullt av barnbarn och så kom min bästis Lena-Karin på besök och jag fick en så vacker ros av henne. Det kan vara ganska så ensamt att gå här hela dagarna och inte komma ut heller så mycket eftersom jag inte kan köra bilen nu.

20160225_080827

Ninja och Hugo som efter frukost relaxade i soffan.

20160225_111015

Min kära vän Lena-Karin.

20160225_121945

Den vackra rosen heter cappucino och är en helt ny färg. Visst är den vacker tycker Ni inte det?

Idag är det fredag och ett besök hos föräldrarna väntar.

Ha en skön fredag 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...