2 veckor, barnbarn och bästis

feb 26, 2016 | 0 Kommentarer

2 veckor har gått sedan jag opererade min fot, tiden går fort och jag kan gå bättre och bättre tack vare en specialsko som jag har.

Ja, så ser det ut.

Har nyligen varit och lagt om det och nästa fredag ska stygnen bort, sen är det 3 veckor till med specialskon.

I går hade jag en härlig dag, det var huset fullt av barnbarn och så kom min bästis Lena-Karin på besök och jag fick en så vacker ros av henne. Det kan vara ganska så ensamt att gå här hela dagarna och inte komma ut heller så mycket eftersom jag inte kan köra bilen nu.

20160225_080827

Ninja och Hugo som efter frukost relaxade i soffan.

20160225_111015

Min kära vän Lena-Karin.

20160225_121945

Den vackra rosen heter cappucino och är en helt ny färg. Visst är den vacker tycker Ni inte det?

Idag är det fredag och ett besök hos föräldrarna väntar.

Ha en skön fredag 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...