Pepparkaks kex med ädeloströra

dec 3, 2016 | 7 Kommentarer

Hejsan Fina Du denna härliga lördag!!
Idag ska min man och jag göra julkorv en sådär 10 meter 🙂 Vi har bjudit in min brorson med familj, min son med sin familj + ett av våra barnbarn för att de ska få lära sig att göra korv. I dag blir det fullt hus i vår lilla trea 🙂
Jag tänkte bjuda på glögg, pepparkakor och ädelost men eftersom jag inte äter det så ska jag baka pepparkex efter ett recept från senaste numret av Allt om lchf.

img_2778

Bara att sätt igång då jag fått i mig 2 koppar kaffe och känner att kroppen börjar vakna

Önskar dig en fantastisk lördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

7 Kommentarer

 1. Annika

  Hej Eva! Kan du ge receptet här, jag bor i Norge och har inte LCHF tidningen! 🙂

 2. Ewa

  Skickar receptet i eftermiddag på din mail 🙂

 3. Annika Røsch

  Tack, vad snällt! 🙂

 4. Gunilla Palm

  Jag har receptet men det står inte vid vilken temperatur man gräddar. Har du det kanske.

 5. Ewa

  Jag körde på 175 grader ?

 6. Gunilla Palm

  Tack för ditt svar jag körde 175 , men de verkar mjuka. Ha en fin 3:e advent. ??

 7. Ewa

  Detsamma till dig ? jag lät dem stå länge på eftervärme ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...