Pepparkaks kex med ädeloströra

dec 3, 2016 | 7 Kommentarer

Hejsan Fina Du denna härliga lördag!!
Idag ska min man och jag göra julkorv en sådär 10 meter 🙂 Vi har bjudit in min brorson med familj, min son med sin familj + ett av våra barnbarn för att de ska få lära sig att göra korv. I dag blir det fullt hus i vår lilla trea 🙂
Jag tänkte bjuda på glögg, pepparkakor och ädelost men eftersom jag inte äter det så ska jag baka pepparkex efter ett recept från senaste numret av Allt om lchf.

img_2778

Bara att sätt igång då jag fått i mig 2 koppar kaffe och känner att kroppen börjar vakna

Önskar dig en fantastisk lördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

7 Kommentarer

 1. Annika

  Hej Eva! Kan du ge receptet här, jag bor i Norge och har inte LCHF tidningen! 🙂

 2. Ewa

  Skickar receptet i eftermiddag på din mail 🙂

 3. Annika Røsch

  Tack, vad snällt! 🙂

 4. Gunilla Palm

  Jag har receptet men det står inte vid vilken temperatur man gräddar. Har du det kanske.

 5. Ewa

  Jag körde på 175 grader ?

 6. Gunilla Palm

  Tack för ditt svar jag körde 175 , men de verkar mjuka. Ha en fin 3:e advent. ??

 7. Ewa

  Detsamma till dig ? jag lät dem stå länge på eftervärme ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...