Pepparkaks kex med ädeloströra

dec 3, 2016 | 7 Kommentarer

Hejsan Fina Du denna härliga lördag!!
Idag ska min man och jag göra julkorv en sådär 10 meter 🙂 Vi har bjudit in min brorson med familj, min son med sin familj + ett av våra barnbarn för att de ska få lära sig att göra korv. I dag blir det fullt hus i vår lilla trea 🙂
Jag tänkte bjuda på glögg, pepparkakor och ädelost men eftersom jag inte äter det så ska jag baka pepparkex efter ett recept från senaste numret av Allt om lchf.

img_2778

Bara att sätt igång då jag fått i mig 2 koppar kaffe och känner att kroppen börjar vakna

Önskar dig en fantastisk lördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

7 Kommentarer

 1. Annika

  Hej Eva! Kan du ge receptet här, jag bor i Norge och har inte LCHF tidningen! 🙂

 2. Ewa

  Skickar receptet i eftermiddag på din mail 🙂

 3. Annika Røsch

  Tack, vad snällt! 🙂

 4. Gunilla Palm

  Jag har receptet men det står inte vid vilken temperatur man gräddar. Har du det kanske.

 5. Ewa

  Jag körde på 175 grader ?

 6. Gunilla Palm

  Tack för ditt svar jag körde 175 , men de verkar mjuka. Ha en fin 3:e advent. ??

 7. Ewa

  Detsamma till dig ? jag lät dem stå länge på eftervärme ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify