Pass 10/61, kanelpannkaka och nya gympadojjor

maj 4, 2017 | 0 Kommentarer

Pass 10/61, kanelpannkaka och nya gympadojjor

Jag fick promenera idag istället för intervall, min höft krånglar men jag gjorde passet i alla fall och  det får jag vara nöjd med

Det är så vackert ute på Råssnäs udden

När jag kom hem från mitt pass så gjorde jag mig en kanelpannkaka, har aldrig gjort det förut men det var riktigt gott och mättande.

Kanelpannkaka med smör

Åter till träningen så har jag nu inhandlat ett par ordentliga joggingskor med specialsula efter mina fötter, 2200:- gick det kalaset på men så värt det om det blir bra

När jag fyllde år så fick jag presentkort av mina barn och min bror så jag behövde inte betala allting själv.

Jag tränar fortfarande på att ta selfies och som Du ser så får jag träna vidare på det

Önskar Er en fantastisk torsdag kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...