Pass 10/61, kanelpannkaka och nya gympadojjor

Pass 10/61, kanelpannkaka och nya gympadojjor

Jag fick promenera idag istället för intervall, min dumma höft är inte med mig 🙁 men jag gjorde passet i alla fall och jag får vara nöjd med det.

Det är så vackert ute på Råssnäs udden

När jag kom hem från mitt pass så gjorde jag mig en kanelpannkaka, har aldrig gjort det förrut men det var riktigt gott och mättande.

Kanelpannkaka med smör

Jag har fr.o.m. idag bestämt mig för att också fokuserat på maten, inte bara träningen. Jag äter visseligen lchf men har den senaste tiden ätit mycket fröknäcke, mejerier som kvarg, keso, grädde och yoghurt. Målet är att strikt upp lchf lite mer och ta bort fröknäcke osv…även om det är tillåtet. Vill tappa ett par kilon som envist sitter kvar.

Åter till träningen så har jag nu inhandlat ett par ordentliga joggingskor med specialsula efter mina fötter, 2200:-gick det kalaset på men så värt det om det blir bra 🙂 

När jag fyllde år så fick jag presentkort av mina barn och min bror så jag behövde inte betala allting själv.

Jag tränar fortfarande på selfies och som det ser ut så får jag träna på även där.

Önskar Er en fantastisk torsdagkväll

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg