Pass 10/61, kanelpannkaka och nya gympadojjor

maj 4, 2017 | 0 Kommentarer

Pass 10/61, kanelpannkaka och nya gympadojjor

Jag fick promenera idag istället för intervall, min höft krånglar men jag gjorde passet i alla fall och  det får jag vara nöjd med

Det är så vackert ute på Råssnäs udden

När jag kom hem från mitt pass så gjorde jag mig en kanelpannkaka, har aldrig gjort det förut men det var riktigt gott och mättande.

Kanelpannkaka med smör

Åter till träningen så har jag nu inhandlat ett par ordentliga joggingskor med specialsula efter mina fötter, 2200:- gick det kalaset på men så värt det om det blir bra

När jag fyllde år så fick jag presentkort av mina barn och min bror så jag behövde inte betala allting själv.

Jag tränar fortfarande på att ta selfies och som Du ser så får jag träna vidare på det

Önskar Er en fantastisk torsdag kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...