Paradiset och ny bil

jan 24, 2016 | 0 Kommentarer

Paradiset och ny bil.

Hejsan Ni fina denna milda söndag.

Plusgrader och snön smälter, jag vet inte riktigt vad jag tycker om det…..jag gillar när det är kallt och soligt, men det är klart att jag längtar till våren och ännu mer när vi igår åkte ner till Gränna och vår sommarstuga, jag längtar att få åka dit och börja pyssla inför säsongen.

Min man har köpt en splirrans ny passat, så igår var det en längre premiär tur och jag körde, vilken härlig bil och dessutom automat så det var bara att gasa.

20160123_143350

Så fin!!

När vi kom till paradiset såg det inte så inbjudande ut. Kallt och is på fönstren men ändå så längtar jag dit.

20160123_143651

20160123_143805

20160123_143453

Efter paradiset och Gränna åkte vi till Ödeshög som har en så mysig hamburge bar som heter 56ans bar.

Gå in och kolla HÄR

Där njöt vi av varsin 56 ans hamburgare med bacon och pommes.

20160123_154248

Nu åt inte jag av allt men smakade lite pommes och lite bröd det gjorde jag.

Ha en fin söndag så hörs vi senare 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...