Paradiset och ny bil

jan 24, 2016 | 0 Kommentarer

Paradiset och ny bil.

Hejsan Ni fina denna milda söndag.

Plusgrader och snön smälter, jag vet inte riktigt vad jag tycker om det…..jag gillar när det är kallt och soligt, men det är klart att jag längtar till våren och ännu mer när vi igår åkte ner till Gränna och vår sommarstuga, jag längtar att få åka dit och börja pyssla inför säsongen.

Min man har köpt en splirrans ny passat, så igår var det en längre premiär tur och jag körde, vilken härlig bil och dessutom automat så det var bara att gasa.

20160123_143350

Så fin!!

När vi kom till paradiset såg det inte så inbjudande ut. Kallt och is på fönstren men ändå så längtar jag dit.

20160123_143651

20160123_143805

20160123_143453

Efter paradiset och Gränna åkte vi till Ödeshög som har en så mysig hamburge bar som heter 56ans bar.

Gå in och kolla HÄR

Där njöt vi av varsin 56 ans hamburgare med bacon och pommes.

20160123_154248

Nu åt inte jag av allt men smakade lite pommes och lite bröd det gjorde jag.

Ha en fin söndag så hörs vi senare 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...