Besök och planering!!

Besök och planering!!

Jag har min dotter Sophie här hos mig denna vecka och jag har i några dagar verkligen spårat ur när det gäller kosten och ingen träning har det blivit. Sophie är viktväktare och jag lchfare…vilken krock.

Så nu sitter jag här, dricker mitt ingefärste och planerar min mat för veckan som kommer och det blir super strikt lchf.

20160121_161350

Jag startade upp redan idag och började min morgon med fettkaffe, till lunch tog jag 2 st ketobollar och nu till middag blev det kycklingburgare och spenat med smör.

20160121_154010

Nu väntar jag på att Sophie ska ringa som är på stan och fikar med sina kompisar.

Ha en fin torsdag 

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg