Ny vecka, möte och raggisar

God Morgon!!

Måndag och ny vecka. 

Idag ska jag ut till Åkervallen, ett äldreboende och prata med personalchefen där om eventuellt en extra tjänst. Så håll tummarna för mig nu så jag får denna tjänst. Är lite nervös men förväntansfull. 

Det blir också en sväng till Ica maxi för att inhandla maten som ska ätas denna vecka, hämta mitt träningstagg på nya gymmet och så ska jag hinna med en pw. Sedan blir det att ta fram sticket  då jag fått 3 stycken beställningar på raggisar i restgarner.

IMG_1269

Dessa raggisar gjorde jag färdigt i helgen i den lilla stugan och många tyckte de var fina. Det blir lite kul med blandade färger.

Dags för mig att duscha, ha en fin måndag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg