Ny vecka, möte och raggisar

aug 29, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon!!

Måndag och ny vecka. 

Idag ska jag ut till Åkervallen, ett äldreboende och prata med personalchefen där om eventuellt en extra tjänst. Så håll tummarna för mig nu så jag får denna tjänst. Är lite nervös men förväntansfull. 

Det blir också en sväng till Ica maxi för att inhandla maten som ska ätas denna vecka, hämta mitt träningstagg på nya gymmet och så ska jag hinna med en pw. Sedan blir det att ta fram sticket  då jag fått 3 stycken beställningar på raggisar i restgarner.

IMG_1269

Dessa raggisar gjorde jag färdigt i helgen i den lilla stugan och många tyckte de var fina. Det blir lite kul med blandade färger.

Dags för mig att duscha, ha en fin måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...