Ny vecka, möte och raggisar

aug 29, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon!!

Måndag och ny vecka. 

Idag ska jag ut till Åkervallen, ett äldreboende och prata med personalchefen där om eventuellt en extra tjänst. Så håll tummarna för mig nu så jag får denna tjänst. Är lite nervös men förväntansfull. 

Det blir också en sväng till Ica maxi för att inhandla maten som ska ätas denna vecka, hämta mitt träningstagg på nya gymmet och så ska jag hinna med en pw. Sedan blir det att ta fram sticket  då jag fått 3 stycken beställningar på raggisar i restgarner.

IMG_1269

Dessa raggisar gjorde jag färdigt i helgen i den lilla stugan och många tyckte de var fina. Det blir lite kul med blandade färger.

Dags för mig att duscha, ha en fin måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...