Bloggen 1 år, jobb och pw

aug 30, 2016 | 0 Kommentarer

Bloggen 1 år, jobb och pw

I dag är det 1 år sedan denna bloggen kom igång och jag trivs så bra med min blogg och det tack vare min fina vän Johanna som driver enklaknep.se det är hon som fixat designen, så vill Du ha en fin eller finare blogg design så tycker jag att Du ska kontakta henne.

IMG_1074 (2)

Fina Johanna

Sitter nu och laddar för en promenad , hade tänkt ge mig ut tidigt eftersom jag ändå kom upp redan 05.20 men så fick jag för mig att fixa naglarna först och sedan blev jag hungrig så det blev en lätt frukost men nu så ska träningskläderna på och en långpromenad ska det bli.

Måste leta pokéstop också då jag inte gjort det på ett tag, kanske hittar någon pokémon också som jag inte har än.

IMG_1292

IMG_1293

Några pastrami, ost och skinka 🙂

Där sprack min mejerifria dag, men ska försöka få resten av dagen mejerifri

Som jag skrev igår så var jag på möte angående jobb på ett äldreboende och jag fick det. Jag är så glad nästa måndag den 5 september börjar jag och kommer att jobba 08.00 – 12.00. Perfekt!!

Ha nu en fin tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify