Bloggen 1 år, jobb och pw

aug 30, 2016 | 0 Kommentarer

Bloggen 1 år, jobb och pw

I dag är det 1 år sedan denna bloggen kom igång och jag trivs så bra med min blogg och det tack vare min fina vän Johanna som driver enklaknep.se det är hon som fixat designen, så vill Du ha en fin eller finare blogg design så tycker jag att Du ska kontakta henne.

IMG_1074 (2)

Fina Johanna

Sitter nu och laddar för en promenad , hade tänkt ge mig ut tidigt eftersom jag ändå kom upp redan 05.20 men så fick jag för mig att fixa naglarna först och sedan blev jag hungrig så det blev en lätt frukost men nu så ska träningskläderna på och en långpromenad ska det bli.

Måste leta pokéstop också då jag inte gjort det på ett tag, kanske hittar någon pokémon också som jag inte har än.

IMG_1292

IMG_1293

Några pastrami, ost och skinka 🙂

Där sprack min mejerifria dag, men ska försöka få resten av dagen mejerifri

Som jag skrev igår så var jag på möte angående jobb på ett äldreboende och jag fick det. Jag är så glad nästa måndag den 5 september börjar jag och kommer att jobba 08.00 – 12.00. Perfekt!!

Ha nu en fin tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...