Bloggen 1 år, jobb och pw

Bloggen 1 år, jobb och pw

I dag är det 1 år sedan denna bloggen kom igång och jag trivs så bra med min blogg och det tack vare min fina vän Johanna som driver enklaknep.se det är hon som fixat designen, så vill Du ha en fin eller finare blogg design så tycker jag att Du ska kontakta henne.

IMG_1074 (2)

Fina Johanna

Sitter nu och laddar för en promenad , hade tänkt ge mig ut tidigt eftersom jag ändå kom upp redan 05.20 men så fick jag för mig att fixa naglarna först och sedan blev jag hungrig så det blev en lätt frukost men nu så ska träningskläderna på och en långpromenad ska det bli.

Måste leta pokéstop också då jag inte gjort det på ett tag, kanske hittar någon pokémon också som jag inte har än.

IMG_1292

IMG_1293

Några pastrami, ost och skinka 🙂

Där sprack min mejerifria dag, men ska försöka få resten av dagen mejerifri

Som jag skrev igår så var jag på möte angående jobb på ett äldreboende och jag fick det. Jag är så glad nästa måndag den 5 september börjar jag och kommer att jobba 08.00 – 12.00. Perfekt!!

Ha nu en fin tisdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg