Bloggen 1 år, jobb och pw

aug 30, 2016 | 0 Kommentarer

Bloggen 1 år, jobb och pw

I dag är det 1 år sedan denna bloggen kom igång och jag trivs så bra med min blogg och det tack vare min fina vän Johanna som driver enklaknep.se det är hon som fixat designen, så vill Du ha en fin eller finare blogg design så tycker jag att Du ska kontakta henne.

IMG_1074 (2)

Fina Johanna

Sitter nu och laddar för en promenad , hade tänkt ge mig ut tidigt eftersom jag ändå kom upp redan 05.20 men så fick jag för mig att fixa naglarna först och sedan blev jag hungrig så det blev en lätt frukost men nu så ska träningskläderna på och en långpromenad ska det bli.

Måste leta pokéstop också då jag inte gjort det på ett tag, kanske hittar någon pokémon också som jag inte har än.

IMG_1292

IMG_1293

Några pastrami, ost och skinka 🙂

Där sprack min mejerifria dag, men ska försöka få resten av dagen mejerifri

Som jag skrev igår så var jag på möte angående jobb på ett äldreboende och jag fick det. Jag är så glad nästa måndag den 5 september börjar jag och kommer att jobba 08.00 – 12.00. Perfekt!!

Ha nu en fin tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....