Mysa i höstmörkret

sep 3, 2015 | 2 Kommentarer

Mysa i höstmörkret gillar nog de flesta men vad behövs då för att det ska bli mysigt?

Här listar jag några favoriter som jag gillar:

 1. Tända ljus (massor)
 2. En kopp te
 3. Ett glas vin
 4. Mörk choklad
 5. Ljudbok
 6. En drama film

ladda ned

Tipsa mig gärna om dina favoriter….kanske jag får en ny höstmörks favorit  🙂

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

 1. Sofia Werlin - Min hälsoresa med LCHF

  Sv: ja du får hålla utkik i bloggen efter tävlingen! Jag hoppas att den kommer att passa alla 🙂

 2. Ewa

  Jätte spännande!! Jag tycker det är kul med tävlingar och har genom åren vunnit en del 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify