Mysa i höstmörkret

sep 3, 2015 | 2 Kommentarer

Mysa i höstmörkret gillar nog de flesta men vad behövs då för att det ska bli mysigt?

Här listar jag några favoriter som jag gillar:

 1. Tända ljus (massor)
 2. En kopp te
 3. Ett glas vin
 4. Mörk choklad
 5. Ljudbok
 6. En drama film

ladda ned

Tipsa mig gärna om dina favoriter….kanske jag får en ny höstmörks favorit  🙂

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

 1. Sofia Werlin - Min hälsoresa med LCHF

  Sv: ja du får hålla utkik i bloggen efter tävlingen! Jag hoppas att den kommer att passa alla 🙂

 2. Ewa

  Jätte spännande!! Jag tycker det är kul med tävlingar och har genom åren vunnit en del 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....