Min härliga helg i paradiset

Gokväll i stugan!!

Vilken fin solig och varm helg vi haft i paradiset 🙂

Jag åkte ner själv till Gränna efter jobb och lunchdate med mina föräldrar, mannen jobbar till 24.00 och kommer senare. Jag var nere vid 18.00 och packade upp,satt sedan länge och njöt av lugnet och tystnaden, När det började skymma ute så stängde jag dörren och låste (mörkrädd), tände massor med värmeljus, tog ett glas vin och skissade lite på min kostrådgivning.

img_1462

Vid 22.00 var jag så trött att det var bara att lägga sig. Somnade direkt och hörde inte när mannen kom hem vid 00.30.

Lördagen startade jag med 2 koppar kaffe och sedan frukost som bestod av….

img_1466

Bacon, brieost med bregott

img_1475

Fixade lite i den lilla stugan och sedan blev det en intervall runda i värmen. Illröd i ansiktet, genomsvett och helt slut tog jag ett dopp i sjön, varmt i vattnet var det inte men det gick att doppa sig och tvätta av sig vilket var så skönt efter den varma rundan.

img_1490

September är väl svamp månad 🙂 växer fullt av äckelsvamp här…

img_1500

På eftermiddagen stickade jag klart ännu ett par restgarns raggisar

img_1501

och dippade lite smått och gott. Gissa vilken tallrik som är min och vilken som är mannens? 🙂

Söndag innebär städa av i den lilla stugan, packa ihop och åka hem. Tvätta, handla och förbereda för veckan som kommer.

Ha en fortsatt fin söndags kväll

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg