Min härliga helg i paradiset

sep 11, 2016 | 2 Kommentarer

Gokväll i stugan!!

Vilken fin solig och varm helg vi haft i paradiset 🙂

Jag åkte ner själv till Gränna efter jobb och lunchdate med mina föräldrar, mannen jobbar till 24.00 och kommer senare. Jag var nere vid 18.00 och packade upp,satt sedan länge och njöt av lugnet och tystnaden, När det började skymma ute så stängde jag dörren och låste (mörkrädd), tände massor med värmeljus, tog ett glas vin och skissade lite på min kostrådgivning.

img_1462

Vid 22.00 var jag så trött att det var bara att lägga sig. Somnade direkt och hörde inte när mannen kom hem vid 00.30.

Lördagen startade jag med 2 koppar kaffe och sedan frukost som bestod av….

img_1466

Bacon, brieost med bregott

img_1475

Fixade lite i den lilla stugan och sedan blev det en intervall runda i värmen. Illröd i ansiktet, genomsvett och helt slut tog jag ett dopp i sjön, varmt i vattnet var det inte men det gick att doppa sig och tvätta av sig vilket var så skönt efter den varma rundan.

img_1490

September är väl svamp månad 🙂 växer fullt av äckelsvamp här…

img_1500

På eftermiddagen stickade jag klart ännu ett par restgarns raggisar

img_1501

och dippade lite smått och gott. Gissa vilken tallrik som är min och vilken som är mannens? 🙂

Söndag innebär städa av i den lilla stugan, packa ihop och åka hem. Tvätta, handla och förbereda för veckan som kommer.

Ha en fortsatt fin söndags kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. jeanette sandelin

    Restgarnssockarna är superfina!
    Önskar dig en glad ny vecka 🙂

  2. Ewa

    Tack ? Detsamma till dig ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...