Lagt om kosten, jogging och lite smått & gott

maj 10, 2017 | 2 Kommentarer

Lagt om kosten, jogging och lite smått & got

Sitter nu vid mitt köksbord med en stor kopp ingefärste och bloggar.

Som Du vet så har jag börjat träna inför tjejmilen som är den 2 september och det är 4 pass intervall i veckan med olika antal kilometrar, jag har precis gått in i vecka 4 och i morgon är pass 14 sedan har jag också börjat träna styrka 2 gånger i veckan, jag märker att centimetrar försvinner på min kropp men inte vikten

Jag har lagt om kosten (start i måndags) till lite mindre fett, lite mer protein och lite mer grönsaker och det verkar fungerar bättre på mig än att äta mycket fett. Så här kommer några bilder av vad jag ätit de här dagarna.

Räkor, ägg med en liten röra av creme fraiche och majonnäs + en halv avokado

Mozzarella omelett

Köttfärssås med zuccini pasta

Ost & skinkrullar

Kycklingburgare med chiliost och till det smörstekta vaxbönor

Jag har skrivit här på bloggen om min onda höft så istället för jogging har jag fått promenera några pass men nu äntligen börjar höften bli bättre, jag antar att jag gick ut för hårt i början. I går när jag körde ett pass så fick jag varva pw med intervall och det gick bra men inte fort, så mitt första delmål är nu att kunna jogga 1 km på 8,30

Måste visa Er vad jag fick av min dotter Johanna härom dagen, ett paket, bara så där. Jag tror att hon ville muntra upp mig lite då mitt liv  inte är som jag hade tänkt mig.

Idag har det varit en ledsen dag, saknaden är så stor efter min mamma, oftast så har jag inte tid att sörja men idag gör jag det. Var vid graven en sväng efter jobbet och det var väl det som gjorde mig så ledsen att se hennes namn på en sten

Det blir rosor till graven på fredag

Ha en fantastisk onsdags kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

 1. jeanette sandelin

  Du är så duktig och ihärdig – jag är imponerad ?
  Själv har jag fallit in i lose-mood men springer varje dag iaf.
  Har slängt vågen och mäter midjan ist.
  Den ”ska” var hälften av ens längd.
  KRAM fr sö Dalsland

 2. Ewa

  Tack Jeanette ? vi får aldrig ge upp vet du utan bara kämpa vidare ? vi fixart ☺

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...