Lagt om kosten, jogging och lite smått & gott

maj 10, 2017 | 2 Kommentarer

Lagt om kosten, jogging och lite smått & got

Sitter nu vid mitt köksbord med en stor kopp ingefärste och bloggar.

Som Du vet så har jag börjat träna inför tjejmilen som är den 2 september och det är 4 pass intervall i veckan med olika antal kilometrar, jag har precis gått in i vecka 4 och i morgon är pass 14 sedan har jag också börjat träna styrka 2 gånger i veckan, jag märker att centimetrar försvinner på min kropp men inte vikten

Jag har lagt om kosten (start i måndags) till lite mindre fett, lite mer protein och lite mer grönsaker och det verkar fungerar bättre på mig än att äta mycket fett. Så här kommer några bilder av vad jag ätit de här dagarna.

Räkor, ägg med en liten röra av creme fraiche och majonnäs + en halv avokado

Mozzarella omelett

Köttfärssås med zuccini pasta

Ost & skinkrullar

Kycklingburgare med chiliost och till det smörstekta vaxbönor

Jag har skrivit här på bloggen om min onda höft så istället för jogging har jag fått promenera några pass men nu äntligen börjar höften bli bättre, jag antar att jag gick ut för hårt i början. I går när jag körde ett pass så fick jag varva pw med intervall och det gick bra men inte fort, så mitt första delmål är nu att kunna jogga 1 km på 8,30

Måste visa Er vad jag fick av min dotter Johanna härom dagen, ett paket, bara så där. Jag tror att hon ville muntra upp mig lite då mitt liv  inte är som jag hade tänkt mig.

Idag har det varit en ledsen dag, saknaden är så stor efter min mamma, oftast så har jag inte tid att sörja men idag gör jag det. Var vid graven en sväng efter jobbet och det var väl det som gjorde mig så ledsen att se hennes namn på en sten

Det blir rosor till graven på fredag

Ha en fantastisk onsdags kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

 1. jeanette sandelin

  Du är så duktig och ihärdig – jag är imponerad ?
  Själv har jag fallit in i lose-mood men springer varje dag iaf.
  Har slängt vågen och mäter midjan ist.
  Den ”ska” var hälften av ens längd.
  KRAM fr sö Dalsland

 2. Ewa

  Tack Jeanette ? vi får aldrig ge upp vet du utan bara kämpa vidare ? vi fixart ☺

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...