Krångel och gymmet

Min blogg har krånglat och jag har inte kunnat lägga upp något inlägg, så nu testar jag från mobilen för att se om det fungerar….

image

Blir en bild från gymmet från idag, jag körde rygg/biceps/axlar och avslutade med 20 minuters cardio. Är inne på min tredje vecka med träning och strikt diet. Återkommer på fredag om resultat för denna vecka.
Inlägget Vitemölla del 2 kommer så fort bloggen är fixad.
Ha en skön tisdags kväll 

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg