Vitemölla Skåne del 1

nov 15, 2015 | 0 Kommentarer

Här kommer ett gäng bilder från vår härliga korta vistelse i Vitemölla.

20151113_113146

Johanna och jag där bak i bilen.

20151113_105103 

Törstiga blev vi också…. bilresan tog  ca: 4 ½ timme, med ett stopp för lunch så var sitt glas Prosecco satt fint och så mycket roligare bilresan blev 🙂

DSC_0502

Framme….så himla vackert.

Pelle och mannen i mitt liv på väg in till receptionen.

IMG_6244

Jag med kameran i högsta hugg.

DSC_0505

Johanna fotar med mobilen

DSC_0508

Nu ska vi checka in. 

DSC_0510

Matsalen, visst ser det mysigt ut.

DSC_0511

DSC_0512

Ganska så stora hotellrum och jätte fräscht.

När vi packat upp det lilla vi hade med oss för ett dygn så gick vi ner till baren och relaxade med vin och öl.

20151113_161644-1

Här satt vi en bra stund innan det var dag för dusch och klä om till gåsamiddag.

Mer om det i morgon.

Jag tog många bilder och detta inlägg skulle bli alldeles för långt , så jag delar min vistelse i Skåne på två inlägg.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....