Vitemölla Skåne del 1

nov 15, 2015 | 0 Kommentarer

Här kommer ett gäng bilder från vår härliga korta vistelse i Vitemölla.

20151113_113146

Johanna och jag där bak i bilen.

20151113_105103 

Törstiga blev vi också…. bilresan tog  ca: 4 ½ timme, med ett stopp för lunch så var sitt glas Prosecco satt fint och så mycket roligare bilresan blev 🙂

DSC_0502

Framme….så himla vackert.

Pelle och mannen i mitt liv på väg in till receptionen.

IMG_6244

Jag med kameran i högsta hugg.

DSC_0505

Johanna fotar med mobilen

DSC_0508

Nu ska vi checka in. 

DSC_0510

Matsalen, visst ser det mysigt ut.

DSC_0511

DSC_0512

Ganska så stora hotellrum och jätte fräscht.

När vi packat upp det lilla vi hade med oss för ett dygn så gick vi ner till baren och relaxade med vin och öl.

20151113_161644-1

Här satt vi en bra stund innan det var dag för dusch och klä om till gåsamiddag.

Mer om det i morgon.

Jag tog många bilder och detta inlägg skulle bli alldeles för långt , så jag delar min vistelse i Skåne på två inlägg.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify