Göteborg

Göteborg

I gårdagens inlägg skrev jag lite om mina mål att jag vill träna, viktminska och planera min fritid bättre och i det målet att planera bättre ingår mer resor till Göteborg, Jag bara älskar Göteborg och så har jag kära vänner där, min älskade bror, brorson och svägerska.

Så Göteborg vistelse ska inplaneras

Jag vill besöka min fina vän Johanna, som designat mitt blogg, varit min vän ett par år nu och trots åldersskillnaden är vi de bästa vänner.  Johanna och jag älskar listor och planering (det har vi gemensamt) så vi har ganska så mycket att prata om när vi ses, jag skulle vilja umgås med henne en hel dag, , dricka te, besöka Johannas favoritplatser, fotografera och avsluta dagen med ett glas vin.

Johannas hemsida finns HÄR

Jag vill även tillbringa en dag med Åsa, min svägerskas sonhustru som kan allt om mode och shopping, hon är butikschef på Gina Tricot och skulle kunna hjälpa mig med det där att mixa och matcha. Även Åsa och jag gillar varandra mycket trots åldersskillnaden och trots att vi inte träffats så mycket. Åsa och jag skulle avsluta dagen med en god middag med ett gott glas vin och förhoppningsvis en hel drös med shoppingpåsar på stolen bredvid oss.

Naturligtvis vill jag umgås så mycket jag bara kan med min bror och svägerska och sedan min älskade brorson Mikael och hans Lia.

Sedan min bror flyttade ner till Göteborg och jag började åka dit så har det gått 5 år

Problemet när jag ska åka ner dit har varit och nu är: Jag var arbetslös länge och hade inte så mycket pengar att spendera på resa dit och hem så det blev inte jätte ofta, nu när jag har lön och kan åka i princip hur mycket som helst då har jag inte tiden på grund av att jag jobbar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ta hand om dig

Avslut kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.