God Morgon lördag

jan 30, 2016 | 2 Kommentarer

God Morgon lördag.

Sovmorgon till 09.00, så skönt och jag vaknar upp till en lugn lördag inget planerat. Min man ska jobba en stund och jag ska bara gå här i mys kläder och njuta. Kaffe är ett måste när jag vaknar och ett par koppar blir det.

20160130_092100

20160130_092042

Inhandlade en bricka till köksbordet på ÖoB igår och den ska jag dekorera, som sagt lite småpyssel blir det i dag.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Mikaela

    Fin bricka! 🙂

  2. Ewa

    Det tyckte jag med och billig 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...