God Morgon lördag

jan 30, 2016 | 2 Kommentarer

God Morgon lördag.

Sovmorgon till 09.00, så skönt och jag vaknar upp till en lugn lördag inget planerat. Min man ska jobba en stund och jag ska bara gå här i mys kläder och njuta. Kaffe är ett måste när jag vaknar och ett par koppar blir det.

20160130_092100

20160130_092042

Inhandlade en bricka till köksbordet på ÖoB igår och den ska jag dekorera, som sagt lite småpyssel blir det i dag.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Mikaela

    Fin bricka! 🙂

  2. Ewa

    Det tyckte jag med och billig 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...