God Morgon lördag

God Morgon lördag.

Sovmorgon till 09.00, så skönt och jag vaknar upp till en lugn lördag inget planerat. Min man ska jobba en stund och jag ska bara gå här i mys kläder och njuta. Kaffe är ett måste när jag vaknar och ett par koppar blir det.

20160130_092100

20160130_092042

Inhandlade en bricka till köksbordet på ÖoB igår och den ska jag dekorera, som sagt lite småpyssel blir det i dag.

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg