God morgon fredag och lchf

God morgon fredag och lchf

Fredag igen och vad ska man säga….Herregud vad tiden rusar fram,

Sedan mitt senaste inlägg som du kan läsa här så har jag planerat och tänkt om och nu i fem dagar ätit enligt lchf/keto. Tagit mycket inspiration från Martina Johanssons nya bok Ketoguiden

och vet Du vad?

Jag har tappat 1,4 kg på fem dagar…ganska bra för att var mig kan jag tycka och då ska du vet att jag har 6-7 kg plus sedan mars som jag också då vill få bort så fort som möjligt då jag inte trivs med mig själv.

Lite promenader har jag fått till också vilket jag är super nöjd med nu fattas bara gym träning och eftersom jag inte har något jobb nästa vecka …som det ser ut nu så är det bara att åka till gymmet och starta om.

Lite tips och bilder från vad jag ätit dessa fem dagar

Äggröra med smör = supergott

Ägg med majjo

Ketogryta och vitkålsmos = Mumma

Kycklingklubbor med majjo…… Enkelt och gott!!

I tisdags så hade jag tre av fyra barnbarn hemma hos mig då det var studiedag på skolan och till lunch så åkte vi till Max och lyxade till det, Jag tog en lowcarb hamburgare (som visseligen bytt namn men ändå)

De tre barnbarnen fick välja vad de ville och supernöjda var de, de små liven och mina hjärtas fröjd och glädje

Mina prinsar Liam och Hugo

min prinsessa Ninja

vi hade en mys dag tillsammans och de åkte hem till sina föräldrar vid 16.00 tiden sen ons/tors har jag jobbat och faktiskt tagit med matlådor till jobbet så det ska bli perfekt

Idag blir det Gränna och den lilla sommarstugan och lchf kost…och när jag kommer ner dit ska jag på lördagen planera min lchf/keto och tränings vecka.

jag kommer även ta ett par glas vin

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

1 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg