En snabb visit i Göteborg

feb 7, 2016 | 0 Kommentarer

En snabb visit i Göteborg blev det denna soliga söndag.
Jag följde med min man som skulle göra ett byte dvs. Han kör lastbil och körde ner en lastbil till schenker i Göteborg,  parkerade den lastbilen och tog en annan lastbil hem igen så mycket åkande har det blivit idag och vi är inte hemma än.

image

Vi gjorde ett stopp i Strängsered för lunch vilket blev pannbiff med lök.

image

Väl nere i Göteborg och när vi parkerat gick vi över till stormarknaden bredvid Schenker och tog en fika, så kanske jag spenderade 1 timme i Göteborg idag.

10 mil kvar hem innan jag får njuta av mitt favorit te ingefära.
Ha en fin kväll 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...