En snabb visit i Göteborg

feb 7, 2016 | 0 Kommentarer

En snabb visit i Göteborg blev det denna soliga söndag.
Jag följde med min man som skulle göra ett byte dvs. Han kör lastbil och körde ner en lastbil till schenker i Göteborg,  parkerade den lastbilen och tog en annan lastbil hem igen så mycket åkande har det blivit idag och vi är inte hemma än.

image

Vi gjorde ett stopp i Strängsered för lunch vilket blev pannbiff med lök.

image

Väl nere i Göteborg och när vi parkerat gick vi över till stormarknaden bredvid Schenker och tog en fika, så kanske jag spenderade 1 timme i Göteborg idag.

10 mil kvar hem innan jag får njuta av mitt favorit te ingefära.
Ha en fin kväll 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...