Gymmet, baka bröd, puder och klä julgran

dec 21, 2015 | 0 Kommentarer

Gymmet, baka bröd, puder och klä julgran ….. en salig blandning 🙂

God Kväll i stugorna!!

I dag tog jag mig till gymmet efter 2 veckors halsinfektion och vila, det var lite segt vilket förvånade mig då jag var så taggad men det blev ett pass i alla fall  och i morgon ska jag dit igen. 

Har bakat bröd till mig själv utan ägg så jag ska kunna ta en skinksmörgås på uppesittarkvällen som är en tradition här hemma

. En skinksmörgås när skinkan är färdig.

DSC_0711

Häromdagen fick jag ett tips om ett * super fint, färglöst puder av mikroniserad hyaluronsyra och kiselmikropärlor. Porer och rynkor suddas ut och huden lämnas med en mjuk, sidenmatt finish * men det måste jag testa tänkte jag och beställde en burk.

Idag kom paket som låg i brevlådan när jag kom hem från gymmet.

Åh, hjälp vad grejer det var i det lilla paket, jag som bara beställde puder 🙂 det var en kasse, liten sminkväska, nagelfil och en liten figur + att allt var inslaget i guldpapper med en jättefin blomma.

DSC_0716

DSC_0720

DSC_0719

och så naturligtvis pudret…

DSC_0721

Nu behöver jag bara en puderboste 🙂

Jag har pyssla hela eftermiddagen och nu är jag nästan i fas med allt till julafton då hela min stora familj kommer.

Så härligt, min enda sorg är att inte min bror och hans fästmö från Göteborg kommer, fast å andra sidan så var det  inte så längesedan de var här och hälsade på och jag planerar en resa ner till dem i jan/feb om det nu går då jag *snart’ (inom 60 dagar) ska operera min fot och det är 8 veckors sjukskrivning……Jag får se hur det blir.

Nu på kvällen så blev det ett halv glas rött samtidigt som jag klädde julgranen.

DSC_0725

DSC_0727

Nu ska jag slappa i soffan en stund innan läggdags, i morgon blir det gymmet, hem och städa ett sovrum,  då vi får övernattnings gäster och på onsdag ska jag var ledig och bara gå här i mitt hem och njuta.

Ha en fin måndags kväll 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....