Påsk och min födelsedag

apr 1, 2024 | 0 Kommentarer

Påsk och min födelsedag

Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne?

Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite till, jag är så tacksam.

Av min man fick jag en airfryer

Så nu ska jag lära mig att laga till mat i den, får bjuda hem en av mina döttrar som har en airfryer och haft det ett tag, men ser Du hur mycket knappar det är, bara för mig att läsa på, får börja med något enkelt. Ska prova ikväll att fixa till kycklingklubbor.

Lite bilder från påskafton

Det lilla barnbarnsbarnet

Så här kul tycker jag det är med presenter

Barnbarnen och jag spelade Fia, Jag vann inte!

Hoppas Du haft en fin påsk och god fortsättning önskar jag dig // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....