Påsk och min födelsedag

apr 1, 2024 | 0 Kommentarer

Påsk och min födelsedag

Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne?

Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite till, jag är så tacksam.

Av min man fick jag en airfryer

Så nu ska jag lära mig att laga till mat i den, får bjuda hem en av mina döttrar som har en airfryer och haft det ett tag, men ser Du hur mycket knappar det är, bara för mig att läsa på, får börja med något enkelt. Ska prova ikväll att fixa till kycklingklubbor.

Lite bilder från påskafton

Det lilla barnbarnsbarnet

Så här kul tycker jag det är med presenter

Barnbarnen och jag spelade Fia, Jag vann inte!

Hoppas Du haft en fin påsk och god fortsättning önskar jag dig // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...