Delmål och vinterdäck

nov 8, 2016 | 0 Kommentarer

Delmål och vinterdäck

3,5 minus ute och idag ska vinterdäcken på, jag ska prova ut nya arbetskläder, fixa kycklingfilé till lunch och ikväll blir det att sticka raggisar hemma hos pappa. Än så länge håller jag pappa sällskap på kvällarna då han tycker ensamheten är jobbig.

img_2106

Vågen säger minus 1,2 kg sedan i söndag och det är 2,8 kg kvar till mitt första delmål som var 4 kg till den 25 nov. Fettkaffe till frukost i min fula termos i dag med, vilket det oftast blir, smidigt att ta med till jobbet.

Ha en fantastisk tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...