Delmål och vinterdäck

nov 8, 2016 | 0 Kommentarer

Delmål och vinterdäck

3,5 minus ute och idag ska vinterdäcken på, jag ska prova ut nya arbetskläder, fixa kycklingfilé till lunch och ikväll blir det att sticka raggisar hemma hos pappa. Än så länge håller jag pappa sällskap på kvällarna då han tycker ensamheten är jobbig.

img_2106

Vågen säger minus 1,2 kg sedan i söndag och det är 2,8 kg kvar till mitt första delmål som var 4 kg till den 25 nov. Fettkaffe till frukost i min fula termos i dag med, vilket det oftast blir, smidigt att ta med till jobbet.

Ha en fantastisk tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...