I dag tar jag ledigt

okt 25, 2017 | 1 kommentar

I dag tar jag ledigt

Från både morgonpromenaden och träning

I morse behövde jag inte skjuta väckarklockan utan kunde sova en hel timme längre än om jag ska ut på morgon promenad.

Ha ett fullspäckat program med bl.a ett besök i Linköping, och på kvällen ska vi (ett gäng tjejer) fira vår vän Helen som fyllt 60 år och innan dess så ska jag jobba också

Ha en fin dag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. annelie bergman

    låter bra ewa. Här blir de ladda lite för i morgon far vi i väg på en liten tripp till hemstaden(uppsala) Behöver komma ifrån ett tag nu känner jag. Ha en bra dag kram

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify