Då var det dags igen

Då var det dags igen

För att fixa ett gäng matlådor, just nu är de tomma men snart så fylls de av samma mat som jag ätit i 10 veckor nu 🙂

Bla. kokta morötter som jag älskar

Samtidigt som jag håller på här i köket har jag tvättstugn också…lika bra att pyssla allt på en gång, Du kan gissa att jag längtar till kvällen då jag får sätta ner mig i soffan och dricka en stor mugg te

Nu till något helt annat….jag är skadad igen och kan inte träna så som jag vill,  så jag undrar om det finns någon kurs jag kan gå i klantighet…hur man blir av med det 🙂

I lördags så drämde jag stortån i en fåtölj så nu är den röd & blå och jag haltar, vilket innebär att morgonpromenaderna brinner inne 🙁 Jaja, bara gilla läget…

Ha en fin måndagskväll

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg