Då var det dags igen

nov 6, 2017 | 0 Kommentarer

Då var det dags igen

För att fixa ett gäng matlådor, just nu är de tomma men snart så fylls de av samma mat som jag ätit i 10 veckor nu

Bla. kokta morötter som jag älskar

Samtidigt som jag håller på här i köket har jag tvättstugan också lika bra att pyssla allt på en gång, Du kan gissa att jag längtar till kvällen då jag får sätta ner mig i soffan och dricka en stor mugg te

Jag är skadad igen och kan inte träna så jag undrar om det finns någon kurs jag kan gå i klantighet

I lördags så drämde jag stortån i en fåtölj så nu är den röd & blå och jag haltar, vilket innebär att morgonpromenaderna inte blir av

Ha en fin måndagskväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...