Då var det dags igen

Då var det dags igen

För att fixa ett gäng matlådor, just nu är de tomma men snart så fylls de av samma mat som jag ätit i 10 veckor nu

Bla. kokta morötter som jag älskar

Samtidigt som jag håller på här i köket har jag tvättstugan också lika bra att pyssla allt på en gång, Du kan gissa att jag längtar till kvällen då jag får sätta ner mig i soffan och dricka en stor mugg te

Jag är skadad igen och kan inte träna så jag undrar om det finns någon kurs jag kan gå i klantighet

I lördags så drämde jag stortån i en fåtölj så nu är den röd & blå och jag haltar, vilket innebär att morgonpromenaderna inte blir av

Ha en fin måndagskväll

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg