Då var det dags igen

nov 6, 2017 | 0 Kommentarer

Då var det dags igen

För att fixa ett gäng matlådor, just nu är de tomma men snart så fylls de av samma mat som jag ätit i 10 veckor nu

Bla. kokta morötter som jag älskar

Samtidigt som jag håller på här i köket har jag tvättstugan också lika bra att pyssla allt på en gång, Du kan gissa att jag längtar till kvällen då jag får sätta ner mig i soffan och dricka en stor mugg te

Jag är skadad igen och kan inte träna så jag undrar om det finns någon kurs jag kan gå i klantighet

I lördags så drämde jag stortån i en fåtölj så nu är den röd & blå och jag haltar, vilket innebär att morgonpromenaderna inte blir av

Ha en fin måndagskväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...