Då startar jag Våga Keto!!

Då var det dags för mig att starta med keto kost och hur startar jag morgonen bäst med keto då?
Jo, jag kör en fettkaffe med 30 gram smör och 1 tsk kokosolja 🙂

20151226_104718

Hur har Ni haft det med mat och dryck i julhelgen? 

Jag har tillåtit mig att äta det jag vill under några dagar nu och  mycket vin har det också blivit vilket säkert syns på vågen men jag tänkte vänta tills i morgon med att väga och mäta mig, då jag fortfarande har gäster här och det är lite kaos.

Hur många får jag med mig?

Det skulle vara jätte trevligt att ha några att bolla idéer och tips med, för att inte tala om resultaten.

Följ mig gärna på Instagram och facebook…länkar finns i sidomenyn…kaffekopparna 🙂

Idag blir det mycket planering, både när det gäller mat och träning. Det hade varit bra om jag planerat lite tidigare men jag har haft fullt upp med att planera julen och sedan har det varit gäster här sedan dagen före julafton, men lite koll har jag, så efter mitt goda fettkaffe blir det en sväng till Ica maxi för att handla hem bra mat.

Ha en go annadagsjul 

Avslut kram ewa

8 Kommentarer

  • Jag är på…kommer dock att äta på nyårsafton då jag ska på hotell med nyårsmeny. Dock äter jag alltid inom ramarna och petar bort det som inte är LCHF. Då kör vi =)

  • Hej Stina!! Vd kul att du villa vara med…nu får vi peppa varandra. Samma gäller här på nyårsafton, jag ska till mina gamla föräldrar så det blir nog paj och sallad där men jag får äta innehållet i pajen och inte skalet. Vi får göra det bästa av sistuationen. // Kram E

  • Vad menas med ketos och hur går jag till väga, måste börja med lchf igen så jag får gå ner i vikt

  • Hej, jag är också med, blev glad när jag hittade denna sidan. Har avvikit allt för länge och vill nu tillbaka denna sunda kosthållningen.

  • Hej Mia!! Kul att vi blir fler och fler som kan peppa varandra //Kram E

  • hej Betty!! Min tanke är att äta så ren mat som möjligt…Läs inlägget Våga Keto och jättekul att vi blir fler och fler som kan peppa varandra //Kram E

  • Är på 🙂

  • Kul!! vi får pepp och stötta varandra 🙂 Jag kommer att lägga upp matdagbok lite då och då 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg