Då startar jag Våga Keto!!

dec 26, 2015 | 8 Kommentarer

Då var det dags för mig att starta med keto kost och hur startar jag morgonen bäst med keto då?
Jo, jag kör en fettkaffe med 30 gram smör och 1 tsk kokosolja 🙂

20151226_104718

Hur har Ni haft det med mat och dryck i julhelgen? 

Jag har tillåtit mig att äta det jag vill under några dagar nu och  mycket vin har det också blivit vilket säkert syns på vågen men jag tänkte vänta tills i morgon med att väga och mäta mig, då jag fortfarande har gäster här och det är lite kaos.

Hur många får jag med mig?

Det skulle vara jätte trevligt att ha några att bolla idéer och tips med, för att inte tala om resultaten.

Följ mig gärna på Instagram och facebook…länkar finns i sidomenyn…kaffekopparna 🙂

Idag blir det mycket planering, både när det gäller mat och träning. Det hade varit bra om jag planerat lite tidigare men jag har haft fullt upp med att planera julen och sedan har det varit gäster här sedan dagen före julafton, men lite koll har jag, så efter mitt goda fettkaffe blir det en sväng till Ica maxi för att handla hem bra mat.

Ha en go annadagsjul 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

8 Kommentarer

 1. Stina

  Jag är på…kommer dock att äta på nyårsafton då jag ska på hotell med nyårsmeny. Dock äter jag alltid inom ramarna och petar bort det som inte är LCHF. Då kör vi =)

 2. Ewa

  Hej Stina!! Vd kul att du villa vara med…nu får vi peppa varandra. Samma gäller här på nyårsafton, jag ska till mina gamla föräldrar så det blir nog paj och sallad där men jag får äta innehållet i pajen och inte skalet. Vi får göra det bästa av sistuationen. // Kram E

 3. betty

  Vad menas med ketos och hur går jag till väga, måste börja med lchf igen så jag får gå ner i vikt

 4. Mie Björk

  Hej, jag är också med, blev glad när jag hittade denna sidan. Har avvikit allt för länge och vill nu tillbaka denna sunda kosthållningen.

 5. Ewa

  Hej Mia!! Kul att vi blir fler och fler som kan peppa varandra //Kram E

 6. Ewa

  hej Betty!! Min tanke är att äta så ren mat som möjligt…Läs inlägget Våga Keto och jättekul att vi blir fler och fler som kan peppa varandra //Kram E

 7. Jeanette Sandelin

  Är på 🙂

 8. Ewa

  Kul!! vi får pepp och stötta varandra 🙂 Jag kommer att lägga upp matdagbok lite då och då 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...