Det blev inte bra….

dec 13, 2016 | 0 Kommentarer

Det blev inte bra….min matdag igår…

Som jag skrev i inlägget igår så skulle jag köra en fakirdag, men det blev inte riktigt så…. Dagen igår var helt igenom stressig med jobb, hämta pappa, bouppteckning, fika på stan med pappa, köra hem honom, hem och laga mat,  slå in julklappar, hamnade i soffan med jordens huvudvärk tog en ipren och vilade 30 minuter, åka och handla åt pappa,sen åka till honom för en kopp te och hålla honom sällskap en stund.

Det blev liksom inte läge för fakir…..men idag gör jag ett nytt försök då jag har en lugn dag 🙂

img_0097

Startar dagen med fettkaffe i min termos

Önskar dig en fantastisk tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify