Det blev inte bra….

Det blev inte bra….min matdag igår…

Som jag skrev i inlägget igår så skulle jag köra en fakirdag, men det blev inte riktigt så…. Dagen igår var helt igenom stressig med jobb, hämta pappa, bouppteckning, fika på stan med pappa, köra hem honom, hem och laga mat,  slå in julklappar, hamnade i soffan med jordens huvudvärk tog en ipren och vilade 30 minuter, åka och handla åt pappa,sen åka till honom för en kopp te och hålla honom sällskap en stund.

Det blev liksom inte läge för fakir…..men idag gör jag ett nytt försök då jag har en lugn dag 🙂

img_0097

Startar dagen med fettkaffe i min termos

Önskar dig en fantastisk tisdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg