Det blev inte bra….

dec 13, 2016 | 0 Kommentarer

Det blev inte bra….min matdag igår…

Som jag skrev i inlägget igår så skulle jag köra en fakirdag, men det blev inte riktigt så…. Dagen igår var helt igenom stressig med jobb, hämta pappa, bouppteckning, fika på stan med pappa, köra hem honom, hem och laga mat,  slå in julklappar, hamnade i soffan med jordens huvudvärk tog en ipren och vilade 30 minuter, åka och handla åt pappa,sen åka till honom för en kopp te och hålla honom sällskap en stund.

Det blev liksom inte läge för fakir…..men idag gör jag ett nytt försök då jag har en lugn dag 🙂

img_0097

Startar dagen med fettkaffe i min termos

Önskar dig en fantastisk tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...