Det blev inte bra….

dec 13, 2016 | 0 Kommentarer

Det blev inte bra….min matdag igår…

Som jag skrev i inlägget igår så skulle jag köra en fakirdag, men det blev inte riktigt så…. Dagen igår var helt igenom stressig med jobb, hämta pappa, bouppteckning, fika på stan med pappa, köra hem honom, hem och laga mat,  slå in julklappar, hamnade i soffan med jordens huvudvärk tog en ipren och vilade 30 minuter, åka och handla åt pappa,sen åka till honom för en kopp te och hålla honom sällskap en stund.

Det blev liksom inte läge för fakir…..men idag gör jag ett nytt försök då jag har en lugn dag 🙂

img_0097

Startar dagen med fettkaffe i min termos

Önskar dig en fantastisk tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....