Bacon och vitkålsmos

mar 15, 2016 | 2 Kommentarer

Bacon och vitkålsmos

fick det bli till lunch idag, det är första gången som jag gör vitkåls mos och gott blev det också

20160315_132036

Nu njuter jag av en kopp ingefärste och ska ring några samtal.

20160315_131457

Ha en fantastisk dag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Anna Kindstrand

    Det låter väldigt gott med vitkålsmos 🙂 Älskar vitkål, men visste inte ens att man kan göra mos. Men nu ska jag testa 🙂
    Mvh
    Anna

  2. Ewa

    Det var jättegott!! ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...