Jag tappade hakan…

dec 9, 2017 | 0 Kommentarer

Jag tappade hakan…

Kan du tänka dig en tidig morgon ( 4/12 ) Du häller upp en kopp kaffe och startar upp din laptop, du tänker kolla in facebook, instagram och bloggar.

Det är det som jag gör varje morgon och just den här morgonen så tappade jag nästan hakan när jag fick se att min fina vän Johanna som driver enklaknep.se har gjort inlägg på sin blogg om mig… Johanna har en julkalender på sin blogg att varje dag fram till julafton skriva om kvinnor som ger det där lilla extra till folk i sin omgivning.  24 kvinnor som är super grymma helt enkelt!! (Johannas ord )

(uppdatering den 9/9-19 Inlägget på hennes blogg är borta)

Fina Johanna

Jag måste bara få säga att jag älskar den tjejen och hur ska jag kunna toppa dessa ord? Och vilket arbete hon måste ha lagt ner för att få till denna julkalender. Imponerande!

Jag åker gärna 3 timmar i bilen (27 mil) för att fika med Johanna och umgås ett par timmar för att sedan åka 3 timmar hem igen, jag vet att hon och jag har mycket gemensamt trots åldersskillnaden och några saker vi faktiskt älskar båda två är LISTOR av alla de slag, Listor på vad du ska göra i morgon, listor på vad som ska handlas, listor på vad och hur du ska städa osv vi älskar också block, kalendrar, pennor och Trello och att dricka te och så naturligtvis har vi min bäbis gemensamt dvs min blogg som johanna desgnat och som jag sköter om.

Ha en fantastisk lördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...