60 år…helt galet

mar 31, 2016 | 2 Kommentarer

60 år…helt galet.

I dag fyller jag 60 år Hipp Hipp Hurra till mig 🙂  

11938179_10153062812596629_1203066256_n

60 år då är man gammal kan jag tycka men jag känner mig inte gammal, kan hoppas på att jag har ett ungdomligt sätt 🙂

I dag blir det dropp in för nära och kära. Min tanke var att åka iväg på spa men så kom min operation, och ska man åka bort vill man vara alert.

Ha en fin torsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Karin

    Stort Grattis! Önskar dej en fantastisk födelsedag!
    Karin

  2. Ewa

    Tack Karin ☺

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...