60 år…helt galet

mar 31, 2016 | 2 Kommentarer

60 år…helt galet.

I dag fyller jag 60 år Hipp Hipp Hurra till mig 🙂  

11938179_10153062812596629_1203066256_n

60 år då är man gammal kan jag tycka men jag känner mig inte gammal, kan hoppas på att jag har ett ungdomligt sätt 🙂

I dag blir det dropp in för nära och kära. Min tanke var att åka iväg på spa men så kom min operation, och ska man åka bort vill man vara alert.

Ha en fin torsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Karin

    Stort Grattis! Önskar dej en fantastisk födelsedag!
    Karin

  2. Ewa

    Tack Karin ☺

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...