Presenter och Göteborg

apr 1, 2016 | 0 Kommentarer

Hejsan sköna soliga fredag!!

Jag tog sovmorgon till 08,30 och som vanligt satt jag länge vid köksbordet med mitt kaffe och laptopen. Födelsedagen igår gick smidigt hela dagen och många presenter, blommor och pengar fick jag.

20160401_093646

20160401_093952

20160401_094156

20160401_093706

Lite av vad jag fick i present men det var mycket mer och inlägget skulle bli väldigt långt om jag skulle lägga upp bilder på allt.  Tack alla!!

 

20160331_113940

Min fina tårta 🙂

I dag ska jag börja packa för en resa till Göteborg och min bror. Jag åker på söndag men har inte riktigt bestämt mig än för om jag ska ta bilen ner eller åka med en av min mans lastbilar…..det lutar åt den egna bilen. Längtar mycket nu att få komma hemifrån ett tag och bara njuta av livet i Göteborg.

När jag kommer hem så blir jag friskskriven och då är det dags för träning ….längtar efter det också.

Ha en fin fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify