Presenter och Göteborg

apr 1, 2016 | 0 Kommentarer

Hejsan sköna soliga fredag!!

Jag tog sovmorgon till 08,30 och som vanligt satt jag länge vid köksbordet med mitt kaffe och laptopen. Födelsedagen igår gick smidigt hela dagen och många presenter, blommor och pengar fick jag.

20160401_093646

20160401_093952

20160401_094156

20160401_093706

Lite av vad jag fick i present men det var mycket mer och inlägget skulle bli väldigt långt om jag skulle lägga upp bilder på allt.  Tack alla!!

 

20160331_113940

Min fina tårta 🙂

I dag ska jag börja packa för en resa till Göteborg och min bror. Jag åker på söndag men har inte riktigt bestämt mig än för om jag ska ta bilen ner eller åka med en av min mans lastbilar…..det lutar åt den egna bilen. Längtar mycket nu att få komma hemifrån ett tag och bara njuta av livet i Göteborg.

När jag kommer hem så blir jag friskskriven och då är det dags för träning ….längtar efter det också.

Ha en fin fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....