Älskar denna dryck

Fettkaffe!!

DSC_0124

Den finns i många varianter och jag har nog provat alla men tycker själv den blir godast om jag gör den så här som i receptet nedan.

Fettkaffe
Skriv en recension
Skriv ut
Ingredienser
  1. 30 gram smör utan salt
  2. 1 tsk kokosolja
  3. 2 dl kaffe
Instruktioner
  1. Mixas med stavmixer
Anteckningar
  1. Drick och njut!
Mitt liv som sund http://mittlivsomsund.se/
Avslut kram ewa

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Ewa

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Som har testat mängder av olika saker innan LCHF öppnade mina ögon för ett mer hälsosamt och bättre liv. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag.

 

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg