Älskar denna dryck

mar 10, 2016 | 4 Kommentarer

Älskar denna dryck

Fettkaffe!!

DSC_0124

Den finns i många varianter och jag har nog provat alla

Ha en fin dag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

4 Kommentarer

 1. jeanette sandelin

  Gott med fettkaffe 🙂 Solig hälsning fr sö Dalsland

 2. Ewa

  Javisst är det 🙂 Solig hälsning till dig från Motala

 3. Affe

  Har testat flera varianter men fastnat för Bulletproof kaffe.

  Ekokaffe ca 2,5 dl + Brainoctain 2 matskedar + Eko smör ca 15 gram

  Ibland har jag äggmjölk smaksatt med vanilj i det.

  Ger en superkick på morgonen.

 4. Ewa

  Gott!! Själv är jag allergis mot ägg så det går bort men som sagt många varianter finns det // E

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...