Älskar denna dryck

mar 10, 2016 | 4 Kommentarer

Älskar denna dryck

Fettkaffe!!

DSC_0124

Den finns i många varianter och jag har nog provat alla

Ha en fin dag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

4 Kommentarer

 1. jeanette sandelin

  Gott med fettkaffe 🙂 Solig hälsning fr sö Dalsland

 2. Ewa

  Javisst är det 🙂 Solig hälsning till dig från Motala

 3. Affe

  Har testat flera varianter men fastnat för Bulletproof kaffe.

  Ekokaffe ca 2,5 dl + Brainoctain 2 matskedar + Eko smör ca 15 gram

  Ibland har jag äggmjölk smaksatt med vanilj i det.

  Ger en superkick på morgonen.

 4. Ewa

  Gott!! Själv är jag allergis mot ägg så det går bort men som sagt många varianter finns det // E

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...