Två gånger idag och min nya leksak

Två gånger idag och min nya leksak

Två gånger har jag besökt gymmet idag för cardio eller på svenska kondition, som jag skrev i ett tidigare inlägg så måste jag verkligen ta tag i kost & träning igen och jag startade idag eller egentligen igår men det blev mycket förberedelser med matlådor och träningsplanering så någon träning hann jag inte med.

Jag shoppade loss lite idag och köpte mig en liten Chromebook, ja man kan väl säga att det är en ipad med tangentbord, perfekt om man vill sitta i soffan och blogga eller någon annanstans med för den delen och smidig att ta med i väskan.

På bilden ser den ganska så stor ut men det är den inte, jag är så nöjd

Nu ska jag slå mig ner i soffan och sticka på raggsockar eller vem vet kanske det blir ett par tidsinställda inlägg på bloggen också…

Ha en fantastisk kväll

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg