Trello!

apr 14, 2016 | 0 Kommentarer

Trello!!  

Har Ni testat det?  Det är listor digitalt och jag älskar listor 🙂 Jag har inte än riktigt klurat ut hur Trello fungerar men jag jobbar på det.

images

Trello app till anroid.

Jag har gjort en första skiss hur jag vill att det ska se ut med hjälp av Johanna på enklaknep.se  min kära vän i Göteborg och den första skissen ser ut ungefär så här:

  • Utveckling & kreativitet (läsa, fotografera, sticka, ämnen att fördjupa sig i, kurser att ta. Helt enkelt vad vill du bygga på hos dig själv i kunskap?)
  • Hälsa (Kost, vad har du för mål i träning och liknande) 
  • Familj & vänner (Hur ofta vill du höra av dig? Skapa event/kalas/bjudningar för vänner och familj)
  • Mysig omgivning (Städa, rensa, planering av inköp. Det som får dig att varva ner och känna att det är mysigt)
  • Blogg & social medier (Hur mycket tid vill du spendera, mål med bloggen som hur många inlägg kanske mål i besökarantal)

Lätt är det inte men sen när jag får till det så kan jag synka trello med google kalender och få aviseringar en stund innan mitt projekt startar.

Vi får väl se om jag får till det.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...