Trello!

apr 14, 2016 | 0 Kommentarer

Trello!!  

Har Ni testat det?  Det är listor digitalt och jag älskar listor 🙂 Jag har inte än riktigt klurat ut hur Trello fungerar men jag jobbar på det.

images

Trello app till anroid.

Jag har gjort en första skiss hur jag vill att det ska se ut med hjälp av Johanna på enklaknep.se  min kära vän i Göteborg och den första skissen ser ut ungefär så här:

  • Utveckling & kreativitet (läsa, fotografera, sticka, ämnen att fördjupa sig i, kurser att ta. Helt enkelt vad vill du bygga på hos dig själv i kunskap?)
  • Hälsa (Kost, vad har du för mål i träning och liknande) 
  • Familj & vänner (Hur ofta vill du höra av dig? Skapa event/kalas/bjudningar för vänner och familj)
  • Mysig omgivning (Städa, rensa, planering av inköp. Det som får dig att varva ner och känna att det är mysigt)
  • Blogg & social medier (Hur mycket tid vill du spendera, mål med bloggen som hur många inlägg kanske mål i besökarantal)

Lätt är det inte men sen när jag får till det så kan jag synka trello med google kalender och få aviseringar en stund innan mitt projekt startar.

Vi får väl se om jag får till det.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...