Tisdag och gymmet

dec 27, 2016 | 2 Kommentarer

Tisdag och gymmet

Hoppas din julhelg varit fin, min blev mycket folk, mycket mat, kaos och jätte mysig och 1 kg plus på vågen men vad gör det? Nu är det vardag och lchf som gäller och så kom den här dagen när jag känner att all stress är borta och att det är dags för mig att ta tag i träningen, så i dag blir det gymmet. Jag tänkte börja med gåbandet och köra intervall i 5 km.

Efter 2 veckors uppehåll så kommer jag nu att redovisa igen varje fredag hur veckan gått, det sätter lite press på mig.

img_0171

Snart dags att bege sig till jobbet, ha en fin tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Johanna

    Jag tror att du kommer klara ditt viktmål om 55 dagar. Ska bli super spännande att följa din viktresa ?❤️

  2. Ewa

    Tack min fina vän ❤

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...