Tisdag och gymmet

dec 27, 2016 | 2 Kommentarer

Tisdag och gymmet

Hoppas din julhelg varit fin, min blev mycket folk, mycket mat, kaos och jätte mysig och 1 kg plus på vågen men vad gör det? Nu är det vardag och lchf som gäller och så kom den här dagen när jag känner att all stress är borta och att det är dags för mig att ta tag i träningen, så i dag blir det gymmet. Jag tänkte börja med gåbandet och köra intervall i 5 km.

Efter 2 veckors uppehåll så kommer jag nu att redovisa igen varje fredag hur veckan gått, det sätter lite press på mig.

img_0171

Snart dags att bege sig till jobbet, ha en fin tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Johanna

    Jag tror att du kommer klara ditt viktmål om 55 dagar. Ska bli super spännande att följa din viktresa ?❤️

  2. Ewa

    Tack min fina vän ❤

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....