Tisdag och gymmet

Tisdag och gymmet

Hoppas din julhelg varit fin, min blev mycket folk, mycket mat, kaos och jätte mysig och 1 kg plus på vågen men vad gör det? Nu är det vardag och lchf som gäller och så kom den här dagen när jag känner att all stress är borta och att det är dags för mig att ta tag i träningen, så i dag blir det gymmet. Jag tänkte börja med gåbandet och köra intervall i 5 km.

Efter 2 veckors uppehåll så kommer jag nu att redovisa igen varje fredag hur veckan gått, det sätter lite press på mig.

img_0171

Snart dags att bege sig till jobbet, ha en fin tisdag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg