Tisdag och gymmet

dec 27, 2016 | 2 Kommentarer

Tisdag och gymmet

Hoppas din julhelg varit fin, min blev mycket folk, mycket mat, kaos och jätte mysig och 1 kg plus på vågen men vad gör det? Nu är det vardag och lchf som gäller och så kom den här dagen när jag känner att all stress är borta och att det är dags för mig att ta tag i träningen, så i dag blir det gymmet. Jag tänkte börja med gåbandet och köra intervall i 5 km.

Efter 2 veckors uppehåll så kommer jag nu att redovisa igen varje fredag hur veckan gått, det sätter lite press på mig.

img_0171

Snart dags att bege sig till jobbet, ha en fin tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Johanna

    Jag tror att du kommer klara ditt viktmål om 55 dagar. Ska bli super spännande att följa din viktresa ?❤️

  2. Ewa

    Tack min fina vän ❤

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...