Tidig morgon och iphone 6 s

maj 26, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon!!

Sitter och njuter av en kopp kaffe denna tidiga soliga morgon, älskar att gå upp tidigt och njuta av lugnet som är då. Jag har en date idag med en kär släkting, vi ska träffas på Espresso House ta en kopp kaffe och prata av oss, det ser jag fram mot.

Jag har haft en kämpig tid nu med soleksem men just idag har det lugnat ner sig och jag är så glad för det, hoppas det vänder nu. Varje år är det likadant, jag tål inte den första vår solen.

IMG_0006

Jag har blivit med iphone 🙂 är jättenöjd och klickade hem ett snyggt skal till den också.

ladda ned

Dags för duschen, vi ses senare. Hoppas Ni får en härlig solig torsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...