Tidig morgon och iphone 6 s

God Morgon!!

Sitter och njuter av en kopp kaffe denna tidiga soliga morgon, älskar att gå upp tidigt och njuta av lugnet som är då. Jag har en date idag med en kär släkting, vi ska träffas på Espresso House ta en kopp kaffe och prata av oss, det ser jag fram mot.

Jag har haft en kämpig tid nu med soleksem men just idag har det lugnat ner sig och jag är så glad för det, hoppas det vänder nu. Varje år är det likadant, jag tål inte den första vår solen.

IMG_0006

Jag har blivit med iphone 🙂 är jättenöjd och klickade hem ett snyggt skal till den också.

ladda ned

Dags för duschen, vi ses senare. Hoppas Ni får en härlig solig torsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg