Tidig morgon och iphone 6 s

maj 26, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon!!

Sitter och njuter av en kopp kaffe denna tidiga soliga morgon, älskar att gå upp tidigt och njuta av lugnet som är då. Jag har en date idag med en kär släkting, vi ska träffas på Espresso House ta en kopp kaffe och prata av oss, det ser jag fram mot.

Jag har haft en kämpig tid nu med soleksem men just idag har det lugnat ner sig och jag är så glad för det, hoppas det vänder nu. Varje år är det likadant, jag tål inte den första vår solen.

IMG_0006

Jag har blivit med iphone 🙂 är jättenöjd och klickade hem ett snyggt skal till den också.

ladda ned

Dags för duschen, vi ses senare. Hoppas Ni får en härlig solig torsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...