Tänkte på viktiga saker…

mar 23, 2017 | 0 Kommentarer

Tänkte på viktiga saker…

Det är väl så, sedan mamma gick bort att jag glömt mig själv lite, det har varit mycket ta hand om pappa och hålla honom sällskap. Nu mår pappa bättre och klarar sig själv mycket mer, han har till och med köpt en ny (begagnad) bil och blir då inte så låst i sin lägenhet vilket i sin tur betyder att jag får mer tid för mig.

Startade denna torsdags morgon som vanligt med 2 koppar kaffe, ett strålande humör och även ett härligt bad. Solen skiner och det är snart dags att åka till jobbet, fettkaffet är i termosen så det kan bara bli en perfekt dag

Ha en fantastisk torsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...