Tänkte på viktiga saker…

Tänkte på viktiga saker…

Det är väl så, sedan mamma gick bort att jag glömt mig själv lite, det har varit mycket ta hand om pappa och hålla honom sällskap. Nu mår pappa bättre och klarar sig själv mycket mer, han har till och med köpt en ny (begagnad) bil och blir då inte så låst i sin lägenhet vilket i sin tur betyder att jag får mer tid för mig.

Startade denna torsdags morgon som vanligt med 2 koppar kaffe, ett strålande humör och även ett härligt bad. Solen skiner och det är snart dags att åka till jobbet, fettkaffet är i termosen så det kan bara bli en perfekt dag

Ha en fantastisk torsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg