Tänkte på viktiga saker…

mar 23, 2017 | 0 Kommentarer

Tänkte på viktiga saker…

Det är väl så, sedan mamma gick bort att jag glömt mig själv lite, det har varit mycket ta hand om pappa och hålla honom sällskap. Nu mår pappa bättre och klarar sig själv mycket mer, han har till och med köpt en ny (begagnad) bil och blir då inte så låst i sin lägenhet vilket i sin tur betyder att jag får mer tid för mig.

Startade denna torsdags morgon som vanligt med 2 koppar kaffe, ett strålande humör och även ett härligt bad. Solen skiner och det är snart dags att åka till jobbet, fettkaffet är i termosen så det kan bara bli en perfekt dag

Ha en fantastisk torsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...