Rapport från sjukhussängen

Fick gå ut en sväng i dag och då promenerade jag bort till kiosken och shoppade en korsords tidning och en blyertspenna ☺ Så nu kan jag varva mellan att sticka raggisar, virka grytlapp och göra korsord.

image

Så sakta tiden går här och jag hoppas på att få åka hem i morgon då ögat känns bättre, jag längtar efter att ta tag i mitt liv …Ni vet, träning och kost ☺

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg