Puts väck….nästan

Puts väck….nästan

God Morgon Fina Du!!

I måndags hade jag hela 1,6 kg plus på vågen efter jul & nyårshelgen och idag är det endast 0,2 kg kvar (jippi) med ett nytt kostschema och mer mat så fungerar det bra.

I dag ska jag fixa iordning det sista i vårt kontor/gästrum som min man och jag håller på att bygga upp, det står ett par kartoner med  papper och foton som ska sorteras, sen vet jag att det fattas en del som ex: skrivbordsstol till mig, en anslagstavla osv….men som sagt idag ska kartonerna bort.

Kommer fota kontoret/gästrummet när jag är klar och visa dig

Men först 1 timme cardio på gymmet

So long

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg