Onsdag, omelett och vin

apr 5, 2017 | 2 Kommentarer

Onsdag, omelett och vin

Efter en heldag med jobbet och planering så var det skönt att komma hem och på med mysbrallorna. Blev lite stel i ryggen då jag inte är van att sitta hela dagarna. Nu har jag njutit av en enkel ost omelett med tomat, är nu mätt och belåten och senare blir det ett glas vin då jag är ledig i morgon

Men innan jag landar i soffan så ska det fixas med tvätt, börja planera mat för nästa vecka och jag ska göra ingefärste.

matsedeln gapar tom än så länge

Ha en fantastisk onsdagskväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Mirre - Sweetwords

    Förra året körde vi också på med LCHF, jag nådde min målvikt med den, dock fick jag för högt kolestrol med den maten, men tyckte jättemycket om deras recept och den livsstilen fungerar ju =D, har många recept på min förra blogg med LCHF

    http://nouw.com/sweetwords kanske kan du hitta några recept där =D

  2. Ewa

    Jag ska absolut titta in där 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...