Onsdag, omelett och vin

apr 5, 2017 | 2 Kommentarer

Onsdag, omelett och vin

Efter en heldag med jobbet och planering så var det skönt att komma hem och på med mysbrallorna. Blev lite stel i ryggen då jag inte är van att sitta hela dagarna. Nu har jag njutit av en enkel ost omelett med tomat, är nu mätt och belåten och senare blir det ett glas vin då jag är ledig i morgon

Men innan jag landar i soffan så ska det fixas med tvätt, börja planera mat för nästa vecka och jag ska göra ingefärste.

matsedeln gapar tom än så länge

Ha en fantastisk onsdagskväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Mirre - Sweetwords

    Förra året körde vi också på med LCHF, jag nådde min målvikt med den, dock fick jag för högt kolestrol med den maten, men tyckte jättemycket om deras recept och den livsstilen fungerar ju =D, har många recept på min förra blogg med LCHF

    http://nouw.com/sweetwords kanske kan du hitta några recept där =D

  2. Ewa

    Jag ska absolut titta in där 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...