Onsdag – mitt i veckan och lillördag

apr 13, 2016 | 0 Kommentarer

Dagarna går fort och vår har vi nu, så härligt!!

IMG_20160413_104157

Startade denna dag mitt i veckan med ost & skinkrullar med bregott…en macka utan bröd kan man säga 🙂

Jag har fått tillbaka lite energi efter mycket strul en lång tid nu…så det känns härligt. Jag fixar och donar i mitt hem och i eftermiddag blir det en liten promenad….sakta men säkert är jag på G.

Ha en fin lillördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...