Mina härliga dygn i Göteborg

apr 12, 2016 | 0 Kommentarer

Som Ni vet så åkte jag ner till Göteborg förra söndagen för att spendera några dygn med min kära bror och min blivande svägerska. Denna gång tog jag min egen bil och ca 3 timmar tog resan.

Det blev lchf middag och ett glas vin den första kvällen, vi pratade om allt möjligt och så bytte Rose-Marie och jag som båda har fyllt 60 år presenter.

Måndagen gick jag upp tidigt för att duscha och fixa iordning mig för en date med Johanna Plato som driver enklaknep.se och som även byggt upp min blogg och design. Vi träffades i Nordstad och promenerade bort till ett fik som heter Brogyllen, där vi satt 2½ timme och pratade om precis allt och ingenting. Förra gången Johanna och jag träffades i Göteborg så glömde jag att fotografera men denna gången kom jag ihåg.

20160404_120103

Fina, rara Johanna hade med sin en present till mig , en vacker handmålad tekopp.

 

20160404_143245

På måndagskvällen besökte vi Rose-Maries son Mathias och hans Patrik för att se hur de bor.

Tisdag tog Rose-Marie och jag bussen till Domkyrkan och tände ljus för nära och kära

20160405_133917

Lite shopping och vin i Nordstan hann vi med innan vi åkte hem för att fixa middag till oss och min bror som jobbat. Senare gick vi ner till kvarterskrogen och tog var sitt glas vin och träffade på några av Rose-Maries och Görans vänner.

20160406_124740

Onsdag besökte vi Rose-Maries son Mikael och blev bjudna på spenatsoppa från Per Morbergs recept. Så jättegod. Efter det besöket åkte vi till Backaplan och shoppade loss på Gina Tricot där Mikaels fru Åsa är butikschef.

På onsdagskvällen gjorde vi oss iordning för att gå ut och äta på restaurang, del för att fira våra 60-årsdagar men också att Göran och Rose-Marie vart förlovade i 4 år 🙂

DSC_0025

DSC_0039

(Inte så lätt att känna sig fin med sår i ansiktet och herpes i ögat)

Vi gick till en tapas restaurang som hette La sombrita,  där vi valde några smårätter.

DSC_0052

En god födelsedags drink 🙂

DSC_0061

När vi kom hem så skålade vi i var sitt glas Cava. Den sista kvällen innan hemfärd satt Rose-Marie och jag uppe länge och pratade om allt mellan himmel och jord.

Mycket fika och vin har det blivit men så trevligt jag hade det 🙂 Längtar redan tillbaka till Göteborg.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....