Nytt jobb och nytt gym

sep 5, 2016 | 4 Kommentarer

Så härligt det var och är att stiga upp tidigt på morgonen, fixa till sig och åka till jobbet.

IMG_1424

Redo för första jobbpasset 🙂

Visst kände jag mig lite bortkommen, så är det alltid med nytt jobb men med så härlig personal så kommer det blir så bra.

Efter jobbet åkte jag till gymmet och det är väl 8 månader sedan sist 🙂 men nytt gym så är jag snart igång igen. Kände mig liten bortkommen där också men jag körde på det jag kände att jag fixade så nu är första passet gjort.

Dags att åka till dottern för en kvälls kaffe

Visa att du finns

Lämna en kommentar

4 Kommentarer

 1. Johanna Lange

  Jättekul att du fick det där jobbet, det kommer att bli så bra ??
  Tack för titten, trevligt med lite Kvällsprat ??

 2. Emmelie

  Bra mamma!
  Kör på bara. 🙂

 3. Ewa

  Tack ❤️ Tänkte anmäla mig till tjejmilen 2017 ?

 4. Ewa

  Tack ❤️ Jag trivs redan… Bara efter en dag ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...