Nytt jobb och nytt gym

sep 5, 2016 | 4 Kommentarer

Så härligt det var och är att stiga upp tidigt på morgonen, fixa till sig och åka till jobbet.

IMG_1424

Redo för första jobbpasset 🙂

Visst kände jag mig lite bortkommen, så är det alltid med nytt jobb men med så härlig personal så kommer det blir så bra.

Efter jobbet åkte jag till gymmet och det är väl 8 månader sedan sist 🙂 men nytt gym så är jag snart igång igen. Kände mig liten bortkommen där också men jag körde på det jag kände att jag fixade så nu är första passet gjort.

Dags att åka till dottern för en kvälls kaffe

Visa att du finns

Lämna en kommentar

4 Kommentarer

 1. Johanna Lange

  Jättekul att du fick det där jobbet, det kommer att bli så bra ??
  Tack för titten, trevligt med lite Kvällsprat ??

 2. Emmelie

  Bra mamma!
  Kör på bara. 🙂

 3. Ewa

  Tack ❤️ Tänkte anmäla mig till tjejmilen 2017 ?

 4. Ewa

  Tack ❤️ Jag trivs redan… Bara efter en dag ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...