Nytt jobb och nytt gym

Så härligt det var och är att stiga upp tidigt på morgonen, fixa till sig och åka till jobbet.

IMG_1424

Redo för första jobbpasset 🙂

Visst kände jag mig lite bortkommen, så är det alltid med nytt jobb men med så härlig personal så kommer det blir så bra.

Efter jobbet åkte jag till gymmet och det är väl 8 månader sedan sist 🙂 men nytt gym så är jag snart igång igen. Kände mig liten bortkommen där också men jag körde på det jag kände att jag fixade så nu är första passet gjort.

Dags att åka till dottern för en kvälls kaffe

Avslut kram ewa

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg