Ny vecka och dags att tänka om

feb 22, 2016 | 2 Kommentarer

Hejsan!!

I dag ansträngde jag mig för att komma upp tidigare så det blev sovmorgon till 07,30 i stället för 09.00 – 10.00. Jag har sovit mycket och länge den senaste veckan vilken inte är så konstigt med tanke på operationen och alla dessa värktabletter. 

Jag skrev igår att jag skulle ta bort en värktablett men efter ett par timmar fick jag ge mig och ta den i alla fall, det kanske var för tidigt.

Frukost idag blev brieost och mitt goda ingefärste.

20160222_085444

Eftersom jag inte kan gå till gymmet eller ut på promenad så tänkte jag mig köra lite hemmaövningar för ben, rumpa och armar. Finns en uppsjö av appar att träna efter och jag har laddat ner ett par stycken som har 30 dagars utmaning….kan bli skoj.  

Tänker ofta på vad en vännina sagt till mig Det finns alltid någon träning som man kan göra

Håller Ni inte med? Väldigt lätt att bli sittandes och jag är sjukskriven 8 veckor.

Eftersom jag inte kan ta mig någonstans så blir det mycket att sitta och sticka, så nu är ännu ett par raggisar klara. 

20160221_164053

De här ska till Västerås 🙂

Nu har jag en beställning till på raggisar till en kille storlek 44, vilket jag tycker är roligt så det är bara att sticka vidare.

Jag har haft väldigt lite fika gäster så Ni som bor i Motala och är lediga kom gärna och ta en kopp kaffe ihop med mig.

Ha en fin måndag 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Anna Kindstrand

    Ja det finns alltid någon träning man kan göra – även när man är opererad och sjukskriven. Själv har jag opererat knäna flera gånger för ett antal år sedan, och då blev det mycket träning. Hoppa på kryckor är väldigt ansträngande, och särskilt om man tar långa ”promenader”. Överkroppen blev riktigt snygg till sommarlinnet 😉 Situps blev det många också, och så skaffade jag ett hemgym med elastiska snoddar. Satte det på en innerdörr, och sen var det bara att köra på 🙂 Det går att träna hur mycket som helst även om man inte ens kan gå.
    Mvh
    Anna

  2. Ewa

    Ja, det var min tanke också…att göra det jag kan 🙂 tack för pepp /E

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....