Ny vecka och dags att tänka om

Hejsan!!

I dag ansträngde jag mig för att komma upp tidigare så det blev sovmorgon till 07,30 i stället för 09.00 – 10.00. Jag har sovit mycket och länge den senaste veckan vilken inte är så konstigt med tanke på operationen och alla dessa värktabletter. 

Jag skrev igår att jag skulle ta bort en värktablett men efter ett par timmar fick jag ge mig och ta den i alla fall, det kanske var för tidigt.

Frukost idag blev brieost och mitt goda ingefärste.

20160222_085444

Eftersom jag inte kan gå till gymmet eller ut på promenad så tänkte jag mig köra lite hemmaövningar för ben, rumpa och armar. Finns en uppsjö av appar att träna efter och jag har laddat ner ett par stycken som har 30 dagars utmaning….kan bli skoj.  

Tänker ofta på vad en vännina sagt till mig Det finns alltid någon träning som man kan göra

Håller Ni inte med? Väldigt lätt att bli sittandes och jag är sjukskriven 8 veckor.

Eftersom jag inte kan ta mig någonstans så blir det mycket att sitta och sticka, så nu är ännu ett par raggisar klara. 

20160221_164053

De här ska till Västerås 🙂

Nu har jag en beställning till på raggisar till en kille storlek 44, vilket jag tycker är roligt så det är bara att sticka vidare.

Jag har haft väldigt lite fika gäster så Ni som bor i Motala och är lediga kom gärna och ta en kopp kaffe ihop med mig.

Ha en fin måndag 

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.