Ny vecka och dags att tänka om

Hejsan!!

I dag ansträngde jag mig för att komma upp tidigare så det blev sovmorgon till 07,30 i stället för 09.00 – 10.00. Jag har sovit mycket och länge den senaste veckan vilken inte är så konstigt med tanke på operationen och alla dessa värktabletter. 

Jag skrev igår att jag skulle ta bort en värktablett men efter ett par timmar fick jag ge mig och ta den i alla fall, det kanske var för tidigt.

Frukost idag blev brieost och mitt goda ingefärste.

20160222_085444

Eftersom jag inte kan gå till gymmet eller ut på promenad så tänkte jag mig köra lite hemmaövningar för ben, rumpa och armar. Finns en uppsjö av appar att träna efter och jag har laddat ner ett par stycken som har 30 dagars utmaning….kan bli skoj.  

Tänker ofta på vad en vännina sagt till mig Det finns alltid någon träning som man kan göra

Håller Ni inte med? Väldigt lätt att bli sittandes och jag är sjukskriven 8 veckor.

Eftersom jag inte kan ta mig någonstans så blir det mycket att sitta och sticka, så nu är ännu ett par raggisar klara. 

20160221_164053

De här ska till Västerås 🙂

Nu har jag en beställning till på raggisar till en kille storlek 44, vilket jag tycker är roligt så det är bara att sticka vidare.

Jag har haft väldigt lite fika gäster så Ni som bor i Motala och är lediga kom gärna och ta en kopp kaffe ihop med mig.

Ha en fin måndag 

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

  • Ja det finns alltid någon träning man kan göra – även när man är opererad och sjukskriven. Själv har jag opererat knäna flera gånger för ett antal år sedan, och då blev det mycket träning. Hoppa på kryckor är väldigt ansträngande, och särskilt om man tar långa “promenader”. Överkroppen blev riktigt snygg till sommarlinnet 😉 Situps blev det många också, och så skaffade jag ett hemgym med elastiska snoddar. Satte det på en innerdörr, och sen var det bara att köra på 🙂 Det går att träna hur mycket som helst även om man inte ens kan gå.
    Mvh
    Anna

  • Ja, det var min tanke också…att göra det jag kan 🙂 tack för pepp /E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg