Nu är det bra…

mar 27, 2016 | 0 Kommentarer

Nu är det bra…. mina egna ord till mig själv. 

Efter överätning i helgen och flera veckors upp och ner när det gäller maten sätter jag nu stopp!! Mår så himla dåligt när det blir så här och magen står i 7 hörn…så sa alltid min mamma när hon ätit för mycket 🙂 jag har plus på vågen och nu är det dags att föra matdagbok och ha kaloritak, det som fungerar bäst för mig.

Inget att prata så mycket om, det är som det är och idag blir en bra strikt lchf/keto dag 🙂

Här kommer lite bilder från vår påskafton

DSC_0120

Vår påsklunch som är kalkon, potatis, sås och grönsaker

DSC_0128

Min brors barnbarn Ebba och jag

12524141_10153509177970060_5945522570793642477_n

Mina flickor Sophie och Emmelie

DSC_0127

Mina föräldrar

wp-1458987509096.jpg

Ha en fortsatt fin påskhelg

 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...