Nu är det bra…

mar 27, 2016 | 0 Kommentarer

Nu är det bra…. mina egna ord till mig själv. 

Efter överätning i helgen och flera veckors upp och ner när det gäller maten sätter jag nu stopp!! Mår så himla dåligt när det blir så här och magen står i 7 hörn…så sa alltid min mamma när hon ätit för mycket 🙂 jag har plus på vågen och nu är det dags att föra matdagbok och ha kaloritak, det som fungerar bäst för mig.

Inget att prata så mycket om, det är som det är och idag blir en bra strikt lchf/keto dag 🙂

Här kommer lite bilder från vår påskafton

DSC_0120

Vår påsklunch som är kalkon, potatis, sås och grönsaker

DSC_0128

Min brors barnbarn Ebba och jag

12524141_10153509177970060_5945522570793642477_n

Mina flickor Sophie och Emmelie

DSC_0127

Mina föräldrar

wp-1458987509096.jpg

Ha en fortsatt fin påskhelg

 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....