En perfekt dag

mar 28, 2016 | 0 Kommentarer

En perfekt dag hade min man och jag igår, sovmorgon, långfrukost och när vi hade gjort iordning hemma och gjort oss i ordning så åkte vi ner till vårt paradis för att kolla så allt var okey. Gissa om jag längtar dit nu…snart så är det dags.

20160327_153429

Våren hade kommit till paradiset

20160327_153654

Vattnet såg kallt ut

20160327_154212

Det lilla, lilla köket

medans min man gick runt och kollade läget så övade jag på att ta selfies 🙂

IMG_20160327_155553

20160327_154629

20160327_154423

Jag får på mig gympadojjor nu, foten är lite svullen, öm och jag haltar lite fortfarande men det går bättre och bättre…..inga långpromenader än dock.

När vi kom hem från paradiset som ligger en bit utanför Gränna så började jag sticka på ännu ett par raggisar, har hur mycket restgarner som helst och att göra raggisar av restgarner blir färgglatt och den ena är inte den andra lik.

Ha en fin annandag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...