Min lördags morgon

sep 5, 2015 | 4 Kommentarer

Startade min lördag med sovmorgon, massor med sår I ansiktet och fettkaffe

image

Hur startar du din lördag?

Visa att du finns

Lämna en kommentar

4 Kommentarer

 1. annelie bergman

  god morgon !!! vad är de för sår du har ? jag startar minmorgon med en mugg kaffe men mjölk ibland fettkaffe. Dagen är inte bestämd vad som kommer hända, kännslan får avgöra. men ha de gott

 2. Cecilia

  Powerwalk och smoothie. Måste passa på när solen skiner 🙂

 3. Ewa

  Låter bra!! Här i Motala regnar det 🙁 Blir en sväng till Bill & Bulls lekland med de 4 barnbarnen 🙂

 4. Ewa

  Hej Annelie!! jag har atopiskt eksem som blommar just nu och ett par dagar kan det vara borta för att återkomma igen. Det var därför jag började med lchf men än så länge har jag inte sett så mycket resultat….men jag fuskar för mycket 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify