Min lördags morgon

Startade min lördag med sovmorgon, massor med sår I ansiktet och fettkaffe

image

Hur startar du din lördag?

Avslut kram ewa

4 Kommentarer

  • god morgon !!! vad är de för sår du har ? jag startar minmorgon med en mugg kaffe men mjölk ibland fettkaffe. Dagen är inte bestämd vad som kommer hända, kännslan får avgöra. men ha de gott

  • Powerwalk och smoothie. Måste passa på när solen skiner 🙂

  • Låter bra!! Här i Motala regnar det 🙁 Blir en sväng till Bill & Bulls lekland med de 4 barnbarnen 🙂

  • Hej Annelie!! jag har atopiskt eksem som blommar just nu och ett par dagar kan det vara borta för att återkomma igen. Det var därför jag började med lchf men än så länge har jag inte sett så mycket resultat….men jag fuskar för mycket 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg