Min lördags morgon

sep 5, 2015 | 4 Kommentarer

Startade min lördag med sovmorgon, massor med sår I ansiktet och fettkaffe

image

Hur startar du din lördag?

Visa att du finns

Lämna en kommentar

4 Kommentarer

 1. annelie bergman

  god morgon !!! vad är de för sår du har ? jag startar minmorgon med en mugg kaffe men mjölk ibland fettkaffe. Dagen är inte bestämd vad som kommer hända, kännslan får avgöra. men ha de gott

 2. Cecilia

  Powerwalk och smoothie. Måste passa på när solen skiner 🙂

 3. Ewa

  Låter bra!! Här i Motala regnar det 🙁 Blir en sväng till Bill & Bulls lekland med de 4 barnbarnen 🙂

 4. Ewa

  Hej Annelie!! jag har atopiskt eksem som blommar just nu och ett par dagar kan det vara borta för att återkomma igen. Det var därför jag började med lchf men än så länge har jag inte sett så mycket resultat….men jag fuskar för mycket 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....