Min helg…so far

Min helg…so far

God Morgon denna vackra söndag

I Motala är det 2 minus grader ute och solen skiner, perfekt vinterväder.

Jag sov länge idag och det är bra för jag ska jobba inatt 19.40 – 07.00. jag har inga problem med att jobba nätter, tycker det är riktigt skönt.

Vad har hänt sedan jag skrev sist då….inget märkvärdigt men min man och jag åt på chopchop i fredagskväll och bredvid ligger godishuset som jag var tvungen att besöka …åh så mycket godis…..och jag åt och åt så när kvällen var slut så hade jag så ont i magen och kände mig så äcklad

Aldrig mer tänkte jag innan jag gick och la mig

Så därför blev lördagen så mycket bättre med mat och även träning

Startade lördagen med ägg och bacon och åt bara nyttigheter resten av dagen

Åkte till gymmet och tränande armar, mage och 20 minuter cardio

Lördagsgodis fick bli salamichips….funkar det också och min mage var lugn

Så har min helg varit och jag hoppas du har haft en fantastisk helg

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg