Måndag och vår helg

okt 29, 2018 | 0 Kommentarer

Måndag och vår helg

Startade dagen med 2 koppar kaffe och efter lite morgon sysslor blev det en omelett,

I fredags så åkte min man och jag till sommarstugan, sista helgen tänkte vi för säsongen och så rätt vi hade….vaknade av snö på lördags morgonen.

Kallt!! Men vi eldade på så värmen spred sig snart i den lilla stugan supermysigt, det som inte är så mysigt är att gå ner till dasset och pinka i kylan

Vi åkte in till Gränna för att ta en fika på Haglunds cafè

Efter fika så handlade vi lite och jag köpte en så gullig tesil

Supersöt, ska testa den i eftermiddag innan jag åker och jobbar, ska jobb natt och börjar 18.50 till 07.00.

Nu ska jag ta en bad och sedan fixa till mig

Ha en fantastisk måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...