Måndag, ny vecka och nya tag

Måndag, ny vecka och nya tag

Startade dagen med 2 koppar eller rättare sagt 2 muggar kaffe och efter lite pyssel blev det en omelett, det går fortfarande väldigt trögt när det gäller träning och viktminskning men jag har ändå fått in lite bättre tänk…alltid något. Skulle behöva en kick av något slag men vet inte riktigt vad det skulle vara än.

I fredags så åkte min man och jag till sommarstugan, sista helgen tänkte vi för säsongen och så rätt vi hade….vaknade av snö på lördags morgonen.

Kallt!! Men vi eldade på så värmen spred sig snart i den lilla stugan supermysigt, det som inte är så mysigt är att gå ner till dasset och pinka i kylan…det går fort att göra det kan jag säga

Vi åkte in till Gränna för att ta en fika och där gjorde jag fel, skulle tagit bara kaffe eller en cappucinno men det blev en kaffe och bakelse…..

Ja vad ska man säga mer än att gott var det

Efter fika så handlade vi lite och jag köpte en så gullig tesil

Supersöt…ska testa den i eftermiddag innan jag åker och jobbar, ska jobb natt och börjar 18.50 till 07.00.

Nå hur ska jag hitta tillbaka tänkter jag…kanske är det bara att göra det man ska…Just do it!! har laddat hem Lifesum för att checka maten och hoppas det ska hjälpa mig.

Nu ska jag ta en bad och sedan fixa till mig

Ha en fantastisk måndag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg