Lördag & Söndag i den lilla stugan

jul 18, 2016 | 0 Kommentarer

Vad jag älskar att ha semester och vara i den lilla stugan 🙂

I lördags hade vi den årliga sommarfesten där vi spelar kubb, grillar, dricker gott och umgås, mycket prat och skratt blir det. 

IMG_0755

Nya partytältet uppe, stort och bra!!

DSC_0403

Här har vi dukat upp med snacks och godricka 🙂

IMG_0754

Jag redo för party!!

DSC_0439

Mjölbygänget!!

DSC_0441

Två gladar tjejer Berit och Carola

DSC_0448

Min käre man…grillmästaren

Söndagen blev lugn och skön, tog ett dopp i sjön 18 grader, inte så varmt men det gick att tvätta sig, satt och virkade, lyssnade bok, tog en fettkaffe ute. Hände inte så mycket mer.

IMG_0778

I dag kom barnbarnet Tindra ner hit till oss och ska vara ett par dagar så nu ska vi spela spel.

Ha en fin måndagkväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...