Lördag & Söndag i den lilla stugan

jul 18, 2016 | 0 Kommentarer

Vad jag älskar att ha semester och vara i den lilla stugan 🙂

I lördags hade vi den årliga sommarfesten där vi spelar kubb, grillar, dricker gott och umgås, mycket prat och skratt blir det. 

IMG_0755

Nya partytältet uppe, stort och bra!!

DSC_0403

Här har vi dukat upp med snacks och godricka 🙂

IMG_0754

Jag redo för party!!

DSC_0439

Mjölbygänget!!

DSC_0441

Två gladar tjejer Berit och Carola

DSC_0448

Min käre man…grillmästaren

Söndagen blev lugn och skön, tog ett dopp i sjön 18 grader, inte så varmt men det gick att tvätta sig, satt och virkade, lyssnade bok, tog en fettkaffe ute. Hände inte så mycket mer.

IMG_0778

I dag kom barnbarnet Tindra ner hit till oss och ska vara ett par dagar så nu ska vi spela spel.

Ha en fin måndagkväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...