Lördag, mina julklappar och julklappsrace

dec 12, 2015 | 0 Kommentarer

God Morgon Fina!!

Älskar lördags morgon när jag kan sitta länge vid köksbordet med mitt kaffe och med min laptop, inte känna någon stress över att jag ska iväg bara njuta av kaffet, tända ljus och lugnet.

IMG_20151026_150220

(Inte dagens kaffe bild)

I dag ska vi, min man och jag ner till stan och köpa det sista julklapparna till barnbarnen. Vi vuxna köper en julklapp för ca: 50 kronor var och spelar julklapps spelet om dem, så vill det sig riktigt illa så kan man bli utan paket.

För att vara på den säkra sidan så brukar jag köpa mig ett par julklappar till mig själv , gör det varje år 🙂  Är galet förtjust i paket. Denna härliga kofta blev det denna gång.

kofta-stjarnor-taupe

Som jag har klickat hem får Funny Michel den finns i olika färger. Jag tog en färg som heter Taupe.

Ni hittar koftan HÄR

Sen funderar jag på denna Polaroid kamera, men har inte riktigt bestämt mig än…..

591588d2d27cc51ed23f21b83cd99609

Frågan är hur mycket kommer jag att använda den?

 Ni hittar den HÄR och om jag beställer en så kommer nästa problem…vilken färg? Ja, vilka bekymmer man kan ha 🙂

Nu är kaffet slut, och inlägget till bloggen nästan klart då är det dags för duschen och fixa till sig för ett julklapps race.

Ha en fin lördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...