Lördag, mina julklappar och julklappsrace

dec 12, 2015 | 0 Kommentarer

God Morgon Fina!!

Älskar lördags morgon när jag kan sitta länge vid köksbordet med mitt kaffe och med min laptop, inte känna någon stress över att jag ska iväg bara njuta av kaffet, tända ljus och lugnet.

IMG_20151026_150220

(Inte dagens kaffe bild)

I dag ska vi, min man och jag ner till stan och köpa det sista julklapparna till barnbarnen. Vi vuxna köper en julklapp för ca: 50 kronor var och spelar julklapps spelet om dem, så vill det sig riktigt illa så kan man bli utan paket.

För att vara på den säkra sidan så brukar jag köpa mig ett par julklappar till mig själv , gör det varje år 🙂  Är galet förtjust i paket. Denna härliga kofta blev det denna gång.

kofta-stjarnor-taupe

Som jag har klickat hem får Funny Michel den finns i olika färger. Jag tog en färg som heter Taupe.

Ni hittar koftan HÄR

Sen funderar jag på denna Polaroid kamera, men har inte riktigt bestämt mig än…..

591588d2d27cc51ed23f21b83cd99609

Frågan är hur mycket kommer jag att använda den?

 Ni hittar den HÄR och om jag beställer en så kommer nästa problem…vilken färg? Ja, vilka bekymmer man kan ha 🙂

Nu är kaffet slut, och inlägget till bloggen nästan klart då är det dags för duschen och fixa till sig för ett julklapps race.

Ha en fin lördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...